ahojte všetci... Rudko dikec,ale vôbec mi nemusíš ďakovať,myslím že to plní svôj účel a tak si tu môžeme donekonečna debatiť...fotky pošlem,ale nemám teraz moc času...
semi... ja som bola ležať v Piešťanoch v r.2004,odvtedy sa tam asi toho veľa nezmenilo...takže po raňajších všetkých odberoch sa ubytuje... malo by to byť posch.4...príde sestrička a presne mu vysvetlí,čo sa bude diať... dostane vstupku,takže každý deň poobede môže pochodiť mesto,ak mu to dovoluje zdrav.stav... potom sa pôjde objednať na procedúry,takže ako píšu plavky sú určite potrebné... sú tak rôzne masáže, bicyklovanie,plávanie,jemná gymnastika... okrem toho bude mať každý deň odborné vyšetrenie,či už RTG ,soná... potom je obed,po obede zase procedúry... môžem povedať,že celé dopoludnie a niekedy aj popoludnie som nemala čas ani len vydýchnuť a poležkať... je to spôsob nemocnice,ale na úrovni... všetko je farebne zladené,lekári a sestričky sú fakt super,nemám žiadnu negat.skúsenosť, izba je dvojlôžková,chodí sa v dom.oblečení,alebo tepláky,tričko... môj skromný názor:je to istý spôsob relaxácie a niečo ako liečebné kúpele...neviem ako sa páčilo ostatným,ktorí tam boli ale ja sa naťažujem... a hlavne boli sme dobrá parta a vedeli sme rečniť o kadečom... myslím,že sa nemusíte obávať,bude sa mať fajn... aspoň porelaxuje a keď ho komplet skontrolujú a nasadia liečbu,pôjde domov... rátajte,že nejmenej je hospitalizácia 10 dní...aspoň tak to bolo... tak veľa šťastia a priebežne keď s ním budeš volať napíš aj nám ako sa mu darí...
Aďka... aj ľudská blbosť je dar boží... tak si z toho nič nerob ... pekný deň