Ahoj, tak máme vonku krásne počasie a teplo :-)
Rudo, škoda že stretnutie nevyšlo, snáď niekedy inokedy. A včera som našla neprijatý hovor dosť neskoro, nemala som so sebou telefón na návšteve u rodinky kde som bola. Bratislavské stretnutie snáď bude úspešné, Lesanka, posielam mail s kontaktom. Čo tak niekedy po Veľkej noci tá káva?
Mám sa vcelku dobre, tak stabilizovane, lieky a injekcie, kontroly a odbery o cca dva týžne, cítim že postupne viac silniem, chôdza sa trocha zlepšuje a teda aj svaly a darí sa aj priberať a naberať... normálne "za starých čias" som bola taká "mocnejšia dievka" s váhou okolo 65-70 kg, po "období vody" (opuchy, zavodnenie) som zasa chudla, teraz je to už úspešne čosi pod 50, v januári-februári keď bolo najhošie a ležala som v nemocnici to bolo asi 40, našťastie ma nikto nevážil... už je to trocha lepšie a snáď by ma už ako modelku do magazínu pre anorektičky a bulimičky nechceli! Mám taký smiešny ženský problém že si teraz nemám čo obliecť, všetko na mne visí, vybrať sa niečo kúpiť sa mi len tak nedá (moja imobilná mobilita a ešte teda nemala by som stále medzi veľa ľudí) našťastie mám sestru ktorej veci sú mi teraz akurát!
Inak - mali ste (máte) niekto podobný problém, že ste veľmi schudli a "odišli" vám svaly? mne teda ukážkovo, mám také paličky namiesto nôh a rúk, ale už sa svaly zasa jemne formujú, predtým mi len tak ovísala koža. Cvičiť cvičiť cvičiť... ak niekto máte s týmto skúsenosti a nejaké postrehy a rady podeľte sa. zatiaľ sa majte krásne. d