Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

danuš

Ahoj, tak sa aj ja sa rada pripajam k tym co sa maju momentalne vcelku fajn. Pomalicky sa coraz lepsie hybem a chodim a "osvalievam", viem ze to je nadlho, no teraz je to myslim na dobrej ceste. Vysledky som mala pomerne dobre, nieco jemne zlepsene, nieco rovnake, akurat zasa klesol hemoglobin, takze o tyzden dalsi odber, ak by klesol este viac pravdepodobne budem musiet na par dni do nemocnice (zahrat sa na upira, na transfuzie), no hadam nebude treba. Ak niekto dostavate Neo recormon tak sa pripravte na problem ze Vam ho v lekarni mozno nevydaju, od 1.4. ho vraj mozu vydat len na recept revizneho lekara alebo pocas hospitalizacie a tak, teda nan cakam uz druhy tyzden.

rudolf

Dobré ránko. Tak sa naám to tu trošku opäť rozbehlo. My sme boli 9.5. na kontrolu v Košiciach a n amoje príjemné prekvapenie to dopadlo výborne. Výsledky sú stabilizované a na kontrolu ideme "až" o 6 týždňov. Ale nezaspávame na vavrínoch a pokračujeme v životospráve a životnom štýle ďalej a hľadáme nové informácie o našom domácom zvieratku. Všetkých VÁS pozdravujeme a želáme len dobré správy. A nezabudnite sa poriadne natierať proti slniečku!!! Rudo a KAMILKA. P.S. Od 17.5-19.5. idem na služobku do Piešťan -hotel Sĺňava , keby sa niekto chcel stretnúť...

maťka

dobré ránko... tak ako sa máte???.. ja som ok,čiže na normálny bežný život je to postačujúce... tak sa teším... pozdravujem Vás všetkých ale hlavne naše malé dámy... Kamilku a Dominiku... pa pa a majte pekný deň a veľa optimizmu...

melinda

Ahojte! Včera som sa vrátila zo školy v prírode.Boli sme v Nízkych Tatrách (Vyšná Boca).Počasie nebolo najlepšie , ale deti a nálada boli fajn.Krásna príroda a dobrý vzduch nám len prospel.
Želám Vám krásnu a príjemnú jar.
Melinda

danad

Ahojte všetci.Tak ako sa mate?Akosi sa nikomu nechce písať,ale to bude asi tým,že už máme vonku pekne a pri počítači sme už menej.Dúfam,že ste všetci v pohode a zdravie vam slúži.Dominika je celkom v pohode,znížili jej Prednison na 0,75mg denne.Trochu jej zasa klesá počet krvných doštičiek.O týždeň ideme na kontrolu,tak sa uvidí.Všetkých srdečne pozdravujeme a želáme všetko dobre.Dominika s maminou

rudolf

Nóóó, som konečne rád , že sa nám ozvala "maťka" , lebo už som si myslel ,že sa TI stalo niečo zlé?! Tak Vás všetkých pozdavujeme s Kamilkou. Včera sme dostali rozhodnutie o udelení preukazu ZŤP-S a ešte chcem vybaviť kompenzácie na diétu a prepravu v rámci Zák. 195 o soc. pomoci. Ta toto slniečko Vám veľmi nepraje , ale my ostatní sa veľmi tešíme z tohto krásneho počka( jak hovorí Ďuro Mokrý). Ináč sa máme dobre a na kontrolu ideme 9.5.07 Tak krásny weekend a "stretneme" sa v pondelok. Rudo a KAMILKA. :-))))

maťka

dobré ránko.... tak sa tešákujem a znova opakujem, že som moc rada,že sa táto téma ujala a že ste sa aj stretli a pokecali... no Maťa maká na záhradke, robím si skalku a tak trocha skultúrňujem okolie domčeka ,kedže sme sa len predčasom presťahovali... som rada,že sa držíte a prajem Vám veľa optimizmu a slniečka... majte pekný deň, pa pa

rudolf

Dobré ráno. Tak sa to konečne podarilo!!!!!!! Veľmi sa teším , že som sa mohol stretnúť s niekým z Vás. Takže, osobitne pozdravujem "lesanku"( došiel som domov O.K.) s ktorou som sa včera stretol v Blave na krátke stretko. Je to úžasný človek, ktorý mi dal kopu optiomizmu do ďalšieho boja s dopmácim zvieratkom LUPUS. Takže dúfam, že nabudúce sa opäť s niekým stretnem a vymeníme si skúsenosti a zážitky zo života. Pekný deň. Rudo a KAMILKA :))))

danuš

ahoj
dufam ze pekne pocasie a slniecko nas vsetkych povzbudzuje a posilnuje
rudolf, dakujem za prianie k meninam a tiez jedno posielam tebe, oneskorene vsetko len a iba dobre a vela anjelov nablizku!
vikend pred nami, prijemne si oddychnite ak sa da.

rudolf

"Majolenka" táto téma je pre nás veľmi dôležitá, náročná , netreba!!!! do toho zabŕdať. My sa venujeme závažnejším témam ,ako sexuálne problémy našich pubertiakov. "Lesanka" ozvem sa TI, aj "DANUš" sa ozvem. Pekný deň praje Rudo a KAMILKA. :-)

Najčítanejšie články