Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

lesanka

Pekný deň všetkým.
Rudo, mám radosť, že má Kamilka také fajn výsledky.
mala som krásny, aj keď pracovný týždeň. To nádherné počasie priam volá do prírody.
Nezávisle na sebe mi dve dievčatá z tohoto fóra doporučovali Daylong. Mám zatiaľ len mlieko, ale čoskoro má byť v lekárňach nový výrobok, (ako som sem nedávno písala)tak naň čakám.
Teraz mám nejaké vzorky z Biodermy OF 50. Je dosť mastný, ale pekne sa vstrebe. Ja už mám 37, takže mne robí dobre, ake Kamke by stačil asi menej mastný, príp. ľahšie mlieko.
Žani, zaujala ma Tvoja vetička o dovolenke pri mori.Mohla by som Ti napísať mail?

lesanka

žani

Ups čo sa týka toho jarného dňa, ja viem že ešte tu jar oficiálne nie je ale u nás je tak krásne slnečno že už mi to tak pripadá. tak papa

žani

Ahoj Rudko. V prvom rade pozdravujem Kamilku a držím jej palce. Čo sa týka tých opalovacích krémikov ja som vlani používala Vichy 50+ a velmi mi vyhovolval, boli sme dokonca ja pri mori a bolo to v pohode, je dosť kvalitný. Inak pozdravujem aj ostatných a prajem krásny jarný deň.

rudolf

Dobré ráno. Pozdravujeme "Heltu" a želáme uspešné donosenie babätka! Ináč sme boli v pondelok na kontrolu v Košiciach á ... až na miernu anémiu ( nasadila nám Neo-Recormon a železo) mala dobré výsledky. Ešte nám pridala CELCEPT(imunosupresívum podobné Plaqenilu) a o mesiac opäť na kontrolu. V lekárni som vysolil 500 sk za krém Eucerin 50+ na opaľovanie ( balenie 100ml) dúfam, že jej bude vyhovovať. Kamoška mi doniesla aj vzorky Vichy 50+ takže uvidím ,ktorý bude lepší. Takže žiadne opaľovanie a pekne oddychujte v tieni. Všetkých Vás pozdravuje KAMILKA a Rudo :-)

Helta

Ahojte vsetci,
pred par mesiacmi som sa par krat pripojila k Vam na toto forum. Pri zistovani preco som dva krat prisla o babatko mi totiz hrozila diagnoza SLE, jej stopy sa ukazovali v niektorych vysledkoch. Nakoniec vsak bola vylucena a tak som k Vam uz neprispievala.
Chcela by som Vam ale vsetkym povedat, ze som Vas velky fansik, casto na Vas myslim a drzim palce, aby ste chorobu znasali co najlepsie a aby bolo co najmenej komplikacii. Pevne verim, ze coskoro sa objavi liek, ktory umozni vyliecit SLE definitivne. Prajem Vam vsetkym vela vela zdravia a po svojich skusenostiach si uvedomujem, ze zdravie je to najvzacnejsie, co mam a velmi si zelam najma zdravie pre svoje dieta, ktore konecne opat nosim pod srdcom.

Drzte sa vsetci!!!

danad

Ahojte všetci.Rudo ďakujeme za blahoželanie.U nás doma všetko po starom,len trošku pokašlievame,ale kto teraz nekašle.Tešíme sa s pekného počasia a chodíme na výlety.Tak si užite výkend a želáme veľa zdravia.

maťka

ahojte.... no teda Rudko, pekné že si si na nás spomenul, ďakujeme Ti... ako sa drží Kamilka? a ostatní,čo máte nové? ako sa vám darí... Lesanke vyšlo počasie na chalúpke,tak som zvedavá ako sa mali... majte pekný víken, pa

rudolf

"Žena je slovo, ktoré skrýva v sebe čarokrásu, duchaplnosť i zmyselnosť. Bez Vás by bol svet pustý ako lúka bez kvetov, ako nočná obloha bez hviezd či ako srdce bez lásky.". Prajem Vám pekný Medzinárodný deň žien a život plný úprimnej lásky a zaslúženej úcty

Rudo :)

melinda

Milá Lesanka!Aj mne veľmi padali vlasy od liekov (mám Prednison a Plaqenil), ale začala som užívať Vichy šampón +
ampulky a pomohli mi.Predávajú v lekárni.Maj sa krásne!

lesanka

Milý priatelia,
celý týždeň sa tu neobjavím, budem dovolenkovať na chalúpke.
Tak tu buďte dobrí - hlavne si strážte dobrú náladu.
Ja nemám nič nové, cítim sa rovnako - vadí mi len únava a padanie vlasov.
Mali mi kontrolovať tento týždeň leukocyty, či mi môže p. reumatologička nasadiť späť Plaquenil. Lenže sestrička ochorela a tak si počkám...