Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

poliewoocka

Samozrejme,ze nie.Ma problemy s oblickami a klbmi.Niekedy sa nevie ani pohnut.Dost trpi.Potom si kupila knihu psychotronicka poradna od Viery Vicanovej a tam nasla liecbu na SLE.Velmi si to pochvaluje.Aby si mi verila,ze si ten caj a ostatne nevymyslam.Chcela som Vam pomoct.

lesanka

Ja viem čo je SLE. Lenže u každého je priebeh choroby iný. U každého sa prejavuje inak. Niekto viac trpí na kĺby, niekto obličky, niekoho trápia kožné prejavy, iného nie... Tak by ma zaujímalo, čo má tá Tvoja známa. Lebo iný čaj /liek/ je na kožu, iný na kĺby.

A čo sa týka tých chemikálií - ona si trúfla vysadiť lieky?

poliewoocka

Tiez ma SLE-vlastny organizmus si vytvara protilatky proti hl zlozkam bunkovych jadier...
Citi sa lepsie...ovela.Co Ti poviem...nevie si to vynachvalit.Je jedna z tych,co nerada pcha do seba rozne chemikalie a toto jej vyhovuje

poliewoocka

Je tam toho trochu vela,ale nie az tak...ano,s touto liecbou zacala jedna znama a pomaha jej,preto,ked som nasla tuto temu,chcela som to odovzdat dalej:)

lesanka

Poliewoocka,
a to je liečba, čo pomohla Tebe, alebo niekomu blízkemu? Máš konkrétne skúsenosti?
Tá čajová zmes sa mi nezdá. Tak veľa zložiek sa naraz nemieša.

poliewoocka

Iba tolko...je to liecba,dufam,ze Vam pomoze.Pamatajte,nic nie je stratene.Prajem vela stastia:)...ak Vam pomoze,vdaka patri Vierke Vičanovej.

poliewoocka

STRAVOVANIE:
70-80 perc. stravy by mala byt vylucne surova.
ŠŤAVY:
cviklova,mrkvova,broskynova,paradajkova,uhorkova,s penatova,zelerova,petrzlenova.Denne pi aspon 2dl z niektorej.
PRIROD. PREPARATY:
Uzivaj Golden Yaccu,ale zvys prijem tekutin na 2-3l denne,nie mineralky.Pol roka ber:prir. Bkomplex,prir. VitC1000 zo sipok-2 tabl. denne po jedle,VitE400 2 tobolky denne.,ABCplus-3x denne po 1 tabl po jedle,RNA-DNA-3x denne po 1 tabl,Triple potency lecitin-2 tobolky denne,Mumio,Medzi baleniami si urob tyzdnovu prestavku.

Davaj si pozor na prechladnutie od noh a spavaj v ponozkach.

Nevracaj sa v myslienkach k situaciam,ktore Ti sposobili bolest.Nemysli,ze si na tomto svete zbytocny a nepotrebny.Neboj sa vyslovit svoj nazor a uchadzat sa o to,co Ti pravom patri.Nedavaj vo svojom srdci priestor hnevu ani tuzbe oplacat sa za zle zlym.

poliewoocka

3 krat do tyzdna si urob kupele z tejto zmesi:
listy ribezle ciernej
listy brezy previsnutej
koren lopucha vacsieho
vnat pamajorana obyc.
kvety lipy malolistej
vnat praslicky rolnej
listy podbela lieciveho
vnat vresu obycajneho
vyhonky jedle alebo smreku obycajneho
-zmiesat v pomere 2:2:2:2:1:1:1:1:1:1-odmerkou moze byt napr. salka
Kupele si rob dlhodobo.Raz do tyzdna si sprav aj kupel v soli z Mrtveho mora-podla navodu.
Celu chrbticu a klby si 2x denne striedavo masiruj propolisovou a kostihojovou mastou.
Na osetrenie pokozky tela pouzivaj kozmetiku s olejom Tea tree alebo bahnom z Mrtveho mora.

poliewoocka

Systemovy lupus:
30g ribezle ciernej
30g listov ostruziny malinovej
30g listov brezy previsnutej
30g korena pupavy lekarskej
30g korena lopucha vacsieho
20g kvetov rumanceka praveho
20g podzemku pyru plaziveho
20g listov jahody obycajnej
20g sípok
20g vnate repika lekarskeho
15g kory vrby bielej
15g vnate lubovnika bodkovaneho
15g vnate lipkavca syridloveho
15g vnate stavikrvu vtacieho
15g kvetov hlohu jednosemenneho
2 cajove lyz zmesi zaliat litrom vriacej vody,luhovat 15min a precedit do termosky.Po minutí zmesi si urob 2tyz prestavku.Novu zmes si priprav bez poslednych piatich druhov.Po minuti tejto zmesi si znova urob 2tyz prestavku.Dalsiu zmes si namiesaj zo vsetkych bylin.Dokopy si urob 6 cajovych kur.