No ja by som s tymi bylinkami opatrne. Netvrdim, ze treba alternativne sposoby zatracovat, ale nie som si ista, ci nejaka pani, ktora podla mna ani netusi, ake drogy sa nachadzaju v jednotlivych bylinkach, vie namiesat zmes a hned, ktora efektivne pomaha proti lupusu. A navyse bylinky a ich drogy, aj napriek tomu, ze su to prirodne produkty vedia narobit riadnu paseku v organizme, takze by som sa na to nespoliehala, niekedy mozu mat ich ucinky a nepriaznivy vplyv na ludsky organizmus a hlavne ak su v rukach sarlatanov a diletantov. Myslim si, ze rozne bylinne tinktury, od roznych firiem a hlavne rozni alternativni liecitelia zarabaju na nevedomosti ludi, ale aj na ich bezvychodiskovej situacii. Bola som dva krat na masazi u jednej pani, ktora je v BA dost znama a uznavana a rozpravala som sa s nou o roznych veciach a musim povedat, ze ta poriadne ludom vymyva mozgy. Ak ma naozaj clovek trochu prehlad a vedie s nou dialog, tak rychlo zisti, co je zac. Netvrdim, ze vsetci, ktori sa venuju alternativnej liebe su blbi, ale kazdopadne odporucam byt pri tychto metodach opatrny !!!!