Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

gloria

Alternatíva,
ďakujem za informácie, ale nevieš problémy akého druhu sú spojené s Lupusom? Mám Lupus kĺbovej formy a neviem či mohol spôsobiť osteochondrózu a deformačnú artrózu, ktorú mi zistili. A takisto mám problémy s platničkami, som po jednej operácii a hrozí mi druhá, len neviem, či je to v spojitosti s Lupusom, alebo je to celkom nezávislé ochorenie. Písala si, že problémy môžu byť hlavne v hrudne a krčnej oblasti, lenže ja to mám v driekovej.

Alternativa

Ajaj, to som poplietla filagoriu s alegoriou :D.
Dorn narusenemu autoimunitnemu systemu pripisuje mozne problemy v hrudnej casti chrbtice /Th8-Th9/, treba podporit slezinu. Ale moze to byt aj krcna cast, uvadza C5-C7

Alternativa

Gloria,
podla Dorna problemy v hrudnej casti chrbtice /hlavne Th10-Th11/ su casto spojene s prejavom ako kozne problemy, uvadza aj lupienku. Odporuca velmi dobry pitny rezim a samozrejme pravidelnu starostlivost o chrbticu /vhodne cvicenia, masaze/.

gloria

Ahojte všetci,Mám Lupus 11 ty rok, ale posledné asi 3 roky je v klude. Chcela by som sa len opýtať, či niekto z vás má problémy s chrbticou v súvislosti s Lupusom a ak áno, aké? Ďakujem za akékolvek odpovede. Veľa zdravia všetkým...

agatulen

rozdil mezi lupenkou a lupusem najdete TADY:
www.lupusinky.estranky.cz
Mejte se vsichni pekne a mejte se radi!
Zavidim vam vas sraz,u nas to snad dopadne na jare 2008!..?..
Louci se Agata

andula

Tomu stretnutiu by som sa potešila, ale ja robím do 14.30 hod.., ale 23.10. idem na neurológiu do P.B. k MUDr. Brežnému a potom 31.10. na infekčné pre výsledky do P.B. Kde presne bývaš? /alebo Tvoja sestra/.
Veľmi rada by som sa s Tebou stretla a porozprávala, prípadne poradila. Andula

danad

Maťka,želáme Ti"Nech je Tvoj život ako násobilka,ktorá násobí radosť,delí starosť,umocňuje lásku,odmocňuje nenávisť a všetko dobré dohromady spočíta."Všetko najlepšie k narodeninám želá Dominika s maminou.Maj sa krásne.

jaja

Milé lupusinky!
V piatok sme uskutočnili také manšie "stretko". Už ste si všetci prečítali, že dopadlo výborne. Ďakujem všetkým, ktorí si našli čas a neľutovali cestu do Žiliny. Myslím, že môžem za všetkých povedať, že nás to veľmi pozitívne naladilo a posilnilo. Dúfam, že sa čoskoro znová stretneme a prídu aj tí, ktorí nemohli alebo mali trošku obavy :) Maťke dodatočné želám k narodeninám všetko len to naj... naj..., aby bola stále taká veselá a statočná. Pozdravujem moju priateľku marry, malú Dominiku s maninkou a prajem jej veľa úspechov v škole a maminke veľa trpezlivosti.
Všetkým prajem krásne jesenné dni:
jaja :)