Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

mariaa

Ahojte,rada by som sa vas spytala,lupus,o com sa bavite,sa ludovo povie LUPENKA?Lebo moj exmanzel ju mal,a pocula som,ze je to dedicne.Dakujem.

danad

Ahojte všetci.Ďakujem Janke,Ľubke a Maťke za stretnutie za seba aj za Dominiku.Bolo to fajn a som rada,že som vás spoznala.Uvidíme čo prinesie budúcnosť,ale dúfam,že všetko bude len lepšie a lepšie a to vaše zdravie bude poslúchať.To vám zo srdca všetkým želá Dominika s maminou.Dobrú nôcku.

marry1

Ahoj lupusinky a spol.: stretnutie bolo
výborné, nestihli sme si ani všetko povedať :)A tak sme sa rozhodli pre pokračovanie :))Potom vám dáme vedieť.
Fotili sme len na mobil, poslala som na emaily.
Ďakujem:
dievčatám, za to, že prišli
Janke(jaja), že to zorganizovala(v "mojej Masaryčke":))))))))))))))))
Dominike, že bola taká úžasná.
Je to fakt perfektné a obdivuhodné dievča.
Dúfam, že na budúce prídete aj tí,ktorým to teraz nevyšlo a lupusinky z Čiech a Moravy
Prajem vám aj vašim blízkym príjemný , pohodový víkend a úsmev na tvári :)

andula

Ahoj Marry, mali ste to stretnutie? Ako to dopadlo? Ja som bola dnes na odberoch na infekčnom. Brali mi krv na EB vírus, chlamýdie pn., boreliozu a rôzne iné veci. Pre výsledky si mám prísť 31.10. Doktorka mi povedala, že ANA pozitívny test môže byť pri čomkoľvek a niekedy môže byť aj falošne pozitívny a falošne negatívny. Ale v Martine mi vyšli pozitívne protilátky ANA na histony, čo býva pri poliekovom SLE. Takže 23.10. idem na neurológiu a skúsim si dať vymeniť lieky. Možno mi bude lepšie. Dobrú noc. Andula

lesanka

Pozdravujem všetkých diskutujúcich!
Prosím Vás, máte dobrého hematológa v BA, napíšte mi.
(Príp. ak viete aj o nejakom zlom - to aby som vedela, kam nemám chodiť.)
Ďakujem.

maťka

...ahojte všetci...zdravím Vás, veľmi som rada Rudko,že ste relatíve v poriadku...vitaj Zuzka medzi nami... určite si si prečítala všetky príspevky,tak sa snad ani nemusím opakovať...som ok...nič nové sa nedeje...dúfam,že to zostane aspon v takomto stave...majte sa všetci pekne...:o)

rudolf

Ahojte lupusinky. Tak Vás všetkých s KAMILKOU pozdravujeme. Tak trošku sa naša diskusia dostala do letargie, ale dúfam ,že ste všetci v poriadku. Pozdravujem "maťku" a "lesanku". V piatok idem zase služobne do Blavy, ale budem tam až večer o 21:00 a ráno odchádzam späť do Bardejova, takže na nejaké stretko krátky čas , ale keby niekto mal čas nech napíše na moj mail. Tak sa všetci držte a pekný deň. Rudo a KAMILKA :-))))

andula

Ja idem na reumatológiu v stredu, na odbery. Tiež idem ku Dr. Kolkusovej. Možno Tvoju sestru aj poznám, lebo na SNP bývam od narodenia. Andula