Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

jaja

Úvodom pozdravujem všetkých, ktorí píšu príspevky. Neprejde ani jediný deň, aby som nenazrela, čo je tu nové. Dokonca som získala novú priateľku s ktorou si píšem a dúfam, že sa nám podarí aj stretnúť. Veľmi by som chcela spoznať "lesanku". Máš presne tie isté problémy ako ja. Ak to bude možné ozvi sa na janka.jakubcova@mil.sk .
Prajem všetkým krásny deň a veľa optimizmu a dobrej nálady :)

rudolf

Dobré ránko. Tak sme tu zas. Kamilka bola na kontrolu a opäť dobrá správa Prednison na 10mg obdeň, výsledky veľmi dobré a dúfame , že sa dávka Prednisonu dlhodobo zníži na 5mg obdeň. Na kontrolu ideme o 6 týždňov takže super. Ináč 26.9. cestujem služobne na 2 dni do Blavy a budeme bývať v Hoteli STOP(bývalý Hydrostav) príchod cca o 16:00 hod. takže ak má niekto záujem sa stretnúť pošlite avízo na rudolf.tomka@atlas.sk . Takže krásny deň Vám želajú KAMILKA a Rudolf :-)))

agatulen

Milé slovenské lupusinky, ráda bych vas pozvala na nase stranky,kde najdete odpovedi na vase otazky i hodne skryte....
je tam i trocha zabavy, anketa..tak se juknete:
www.lupusinky.estranky.cz

marry1

Ahoj lupusinky a &:svoje návrhy na miesto a čas stretnutia môžete písať na v_mary@centrum.sk. Keď to budem mať zosumarizované, tak vám napíšem tu ako to dopadlo :)Tak si porozmýšľajte, teším sa na Vaše názory. Prajem Vám všetkým krásny a dúfam, že pekný víkend :) Beatka, ak by som mohla poprosiť, pošli aj mne tú fotku.Ďakujem

andula

Ahoj Danuš a ostatní, dnes som si bola v Martine pre výsledky a dopadla som takto:
FW - v norme, CIK-y - v norme,
cytokíny IL 10- 0,0 /teda deficit v oblasti špecifickej celulárnej imunity/, autoprotilátky proti histónom mám 24,7 teda pozitívne,
IgG1 mám vysoké 15100 /normál od 3824 do 9286/, a zvýšené hepatálky GMT 1,18 /normál 0,15 až 0,65/, reumatoidný faktor - negatívny.

Doktor ma objednal na reumatológiu ku MUDr. Staškovej 1.10.2007, lebo mám pozitívne autoprotilátky proti histonom. Môže ísť o SLE?

Ďakujem. Andula

marry1

Ahoj lupusinky a &: ak v dnešné upršané popoludnie nemáte čo robiť, tak vám posielam linky, na ktorých si môžete čítať ;)
www.helpnet.cz
www.printo.it
Čo sa týka stretnutia: je nás málo, tak to skúsme tak, že každý kto má záujem, napíše svoj návrh. Zatiaľ som zaregistrovala len 5. Alebo to ( ak bude pekne) preložíme na október?
Prajem Vám pohodový týždeň, aby sme aj napriek upršanému počasiu všetci prežili príjemné dni, ktoré nám prinesú úsmev na tvári. :)

monika ba

Ahojte, teraz sa veľmi propaguje výrobok s názvom "mladý jačmeň" alebo "zelený jačmeň", vraj má antioxidačný, protitrombotický účinok. Nemáte to niekto odskúšané? Vyzerá to zaujímavo. www.strava.sk

danad

Ahojte všetci.Tak ako sa mávate?Všetkých vás srdečne pozdravujeme a želáme pekný deň.Dominika je už školáčka a "zatial" je nadšená.Len dúfam,že jej to vydrží a hlavne,že bude zdravotne v poriadku.V pondelok ráno vstala s herpesom na ústach,takže liečime herpes.Ináč sa má v pohode a tiež dúfam,že sa niekedy stretneme.Bolo by to fajn.Ešte raz všetkých pozdravujeme,Kamilke želáme veľa úspechov v škole a veľa zdravia.Dominika s maminou.