Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Luciano. Skús zatiaľ SJW od RNG. Lepšie ako nič.
opiáty účinkovali fantasticky - dokonale odstraňovali nielen depresiu ale aj derealizáciu. Proste žil som plnohodnotný život,z ktorého som sa tešil a mal som veľa životnej energie. Problémom opiátov je tolerancia - bolo treba neustále zvyšovať dávky a to sa pravda nedá donekonečna. Čítal som, že vedci vyvíjajú liek, ktorý by toleranciu opiátov zrušili. Teším sa na to, ak sa to stane, pretože v tom momente sa okamžite vraciam ku opiátom, pretože sú to na derealizáciu a depresiu bezkonkurenčne najlepšie lieky
Luciano. V čom bol problém pri opioidných liekoch? Vznikala tolerancia a ty si potreboval stále vyššiu dávku, ktorá už bola telu nebezpečná?
Luciano. Odstraňovali ti opiáty aj derealizáciu?
Luciano. Derealizácia nie je sprievodným javom depresie, ale depresia je sprievodným javom derealizácie. To viem na betón.
Opiáty som začal brať, pretože mi efektívne pomáhali potlačovať depresiu. Ich účinky som objavil len náhodou, keď som si dal proti bolesti Tramal.Myslím, že deralizáciu som mal aj pred tým, ako sprievodný jav depresie.
Zdenka ahoj, trosku malo informacii. Patrala si niekedy aj po psych. pricine depresie? Alebo v tomto smere si nikdy necitila ziaden problem? To je jedna vec. Po fyz. stranke ziadne problemy (ja napr. som mala so spankom, lebo robim nocne), niekto ma s travenim, ako sa stravujes tiez zalezi a potr. doplnky, neviem ci si citala, ale u mnohych sa klame hlavne na Slovensku, neobsahuju dostatok ucinnej latky, takze zalezi ake, niektori z nas co tu prispievame uzivaju doplnky dovezene z USA... Navi minule na sebe testoval anglicky, vraj nezaberal ani ten.Takze asi nie je doplnok ako doplnok. Skus napisat nieco o sebe....
Dnešný výlet: cykloturistika.webgarden.cz
Luciano. Prečo si začal brať opiáty? Mal si derealizáciu aj pred začiatkom ich užívania, alebo až po odvykacej kúre?
raz som v telke videl na Discoveri takých dvoch pošukov, ktorí večne overujú nejaké tvrdenia, či sú pravdivé. Raz overovali, či po zjedení makové ho koláča, zistia v krvi stopy ópia. Neviem, či to bolo v Anglicku, alebo v Amerike, ale v obchode zohnali len tzv lupačky, ktoré boli posypané pár semiačikmi maku. Makové záviny je tam asi zakázené predávať. A predstavte si, že si namerali aj tých pár semiačikov:-)))