Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
boze, face, pri tolko dovodoch, co si menovala by niekto musel byt urobeny z ocele, aby odolal!
Mne zacala tym, ze tiez toho bolo viac. Odisla mi najlepsia kamaratka, mama zacala chodit do prace (dovtedy sa starala len o nas),velke konflikty v rodine, nova partia (samozrejme problemova), trava, alkohol, moj pesimisticky pohlad na svet, PPP, precitlivena povaha...atd.
...co sa tyka depresie, u mna to bol zhluk viacerych okolnosti...ponocovanie, hodiny stravene za pocitacom, kamoska co ma nechcela (pricom postupom casu sa to ukazalo ako stastie...to su tie paradoxy :)))), zaverecny rocnik na vyske, ked bolo treba robit diplomovku mozno nejaky ten alkohol,...no a vsetko dokopy nam dava krasnu depresiu :))) teda aspon v mojom pripade.
...kazdopadne som si uz velakrat uvedomil, ze nejake predispozicie tam boli uz davnejsie...silne pocity melancholie alebo nazvime to citlivost (asi prilisna) sa so mnou tahali uz odmalicka. no asi mi nepomohla ani zodpovednost, ktoru by som niekedy zo seba najradsej vykorenil :))) ja si totiz vsetko beriem velmi k telu...kazdy sme nejaky :)))
PALMA 111...vdaka, ze si ma obranovala pred neuprosnym NAVIm :))) mas to u mna. mimochodom, kde vlastne pracujes...myslim v ktorom meste.
NAVI...sak som ti uz davnejsie pisal, ze som po..., tak co chces este pocut??? :)))
...jednoducho vysadzam lieky pomaly... taky je moj pristup a ja na nom nehodlam z viacerych dovodov (nielen preto, ze som po..., ale aj kvoi inym veciam) nic menit.
Žena ma upozornila, že sa volám peoe, tak pardón:-)))
Palma, počuj s tou sesternicou. Neflákala ona tak trošku ten tenis? Vieš, síce má horšiu kondičku, ale keď ho flákala, nemá mať z čoho tú svalovicu:-)))
Palma ďakujem. Inak neviem či poznáš stránku depersonalizace.info . Ako si teraz na tom s potláčaním emócií. Uvoľnilo sa niečo?
Luciano, ten SJW so objednaj. Stojí to len 144,-Sk a pri mojom momentálnom braní mi to stačí na 100 dní.
Luciano. Na to sa nespoliehaj, pretože ja pôjdem okolo Ružomberka, ak vôbec pôjdem, až niekedy v zime. Takže to má čas. Našiel som doma Tramal, dal som si ho na skúšku:-)))