Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
neviem presne ,preco sa o makovom zavine bavite,necitam prispevky do zadu,ale MAK-OBSAHUJE VAPNIK....
face of agony, áno aj od.L.Hayovej som si veľa zobrala k srdcu, zapisovala som si jej pozitívne tvrdenia, venovala som sa aj sugesciám, čistila som svoju myseľ hlavne v hladine alfa a pritom som počúvala veľa relaxačnej hudby. Prečítala som si v Tvojich príspevkoch ako si mala dobrú náladu, a ako Ti zrazu opadla. Podobne aj elessar napísal že pozeral dobrý film, mal dobrú náladu a zrazu bác, znovu v depresii. Mala som tiež tieto stavy, z ničoho nič mi opadla dobrá nálada. Pravda bola jednoduchá. Žila som v mysli stále so svojou depresiu, mala som na to naučenú myseľ. Zrazu keď sa stalo niečo úplne prirodzené, že som reagovala na niečo dobrou náladou, moja depresívna myseľ sa zľakla a vnucovala mi zase ten svoj negatívny stav a postoj. Preto som sa rozhodla že depresiu prijmem za svoju, že s ňou nebudem bojovať. Bolo by toho veľa, ale nechcem aby to niekto považoval za rozdávanie rozumov. Týmto príspevkom považujem svojuu účasť k tejto téme za ukončený. Nakoniec jedna myšlienka od Leviho. Liek je pomocná ruka spadnutému, barla invalidovi, no je zlé ak podávame ruku takému, ktorý môže sám vstať. Želám skoré uzdravenie.
Makový závin mám odskúšaný, fakt mám po ňom lepšiu náladu, len neviem, či to je tou dobrotou, alebo stopovými čiastkami ópia...:-)
navi, makove semeno obsahuje velmi malo opiatov na ucinok tlmenia. Ale makovy zavin je definitivne proti depresiam, mnam.Vylepsit ho mozu uz len hrozienka alebo este lepsie, visne.
Myslím ako že u mňa sú z derealizácie.
Ozaj, z čoho si myslíte, že máte depresie? Ja viem, že z derealizácie.
Nika, tie Leviho knižky som čítal všetky pred vyše 20 rokmi:-)))
Luciano, za pokus to stojí. Na prelome 19 a 20. storočia sa opiáty používali ako hlavný liek na liečenie psychických porúch. Vieš čo? Na tvojom mieste by som si dal každý deň aspoň jeden veľký makový závin:-)))
Face. Ak ti nepomôže, tak mi príležitostne vrátiš zbytok balenia SJW.
palma 111, rencaa, môžem povedať len jedno. Každému pomôže niečo iné, jednému viera v boha, inému viera v lieky a niekomu viera dobrej knihe. V živote som zažila iba jednu hlbokú depresiu, zvládla som ju bez syntetických liekov a psychiatrov. Naučila som sa komunikovať so svojim podvedomím a to ma nenaučili psychiatri, ale práve kniha. Nikomu predsa nič nevnucujem, človek je individuálny, čo pomôže jednému, nemusí inému. Ja osobne si rada prečítam rôzne rady aj návody, aj keď s nimi nemusím súhlasiť. Ale nikdy nepoviem že je to nanič. Prečítala som si veľa príspevkov aj od RNG, aj som žiadala sama o radu a súhlasím aj v liečbe depresie Ľubovníkom a dodaním vitálnych látok organizmu. Sama užívam dosť doplnkov výživy. Ale chce to zmeniť aj stav svojej mysle. To sa musí človek naučiť sám a niekomu pomôže práve dobrá kniha. Levi práveže preferuje zdravé stravovanie, pohyb, cvičenie a postoj k svojej mysli.