Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Face, tri P to znamená pekná, pracovitá a prachatá? tak to si si mohla nechať. Nie všetko treba zahadzovať:-))) Ľubovník už cestuje v poštárskom kabriolete do BŠ. To preto, aby si aj naďalej bola pekná, pracovitá a prachatá :-)))

navi

Elessar. Ja som si včera zatrhol byť dobrý. Keby som si to nezatrhol, tak by mi ľudia vliezli aj do ucha, a ja som na ucho citlivý:-)))

navi

Palma. Tatranská Štrba, Kežmarok? alebo že by to boli Nízke Tatry? Horí, horí prihorieva?
Ja sa verejne priznávam, že bývam na Slovensku:-)))

navi

Počujte ľudia, vy ma normálne zaujímate. V septembri zorganizujem nejaké stretko, niekde s strede naších bydlisiek zoženiem chatu a urobíme si táborák. Huráááá

paolaaa

zdravím....prosím, keby ste mohli kliknúť na tému "psychofarmaká" a prispieť do ankety, bola by som vám vďačná:)

navi

Elessar. Chcem aby si nebol po... Máš na to, len to v sebe zobuť. Potom aj veda pôjde rýchlejšie dopredu. Vidíš, z Lucianom sme už zistili, že opiáty odstraňujú derealizáciu, nielen u neho,ale aj umňa. Takže problém derealizácie bude na opioidných receptoroch. Už len vyrobiť liek bez tolerancie.
a teraz nám Elessar povedz, v čom je logika tvojho ultrapomalého prechodu zo syntetiky, ktorú považuješ za horšiu alternatívu než prírodnú, na prírodnú variantu AD. Vysvetli mi, ktoré okolnosti ťa tak neustále držia pri tak pomalom prechode cez most. Máš závrať z výšky? Ja len dúfam, že takto nefunguje aj veda. Potom asi nemám veľkú šancu, že dožijem opiátu bez tolerancie. Tebe ten Bukovský musel privodiť riadny šok.

palma111

No a potlacovanie emocii, to som robila trosku aj podvedome, neviem ci je to lepsie, to sa asi nezmeni zo dna na den, ale pracujem na tom, mam to v povahe, ovladat sa, za kazdych okolnosti sa kontrolovat, vsetci sme nejaki, ale ako elessar hovoril, ze chcel vykorenit zodpovednost, aj ja som chcela byt niekym inym, teraz uz nie po tom ataku, chcem byt sama sebou a zmierila som sa so sebou...,to mi prinieslo velku ulavu v najhorsom...
navi, tu stranku som citala a presne aj tu liecbu, moja angl. je dost slaba,ale akosi to bolo nejake nejasne. Niektori uvadzali, ze depersonalizacia pominula napr. ked pominula jej pricina, ini sa s tym akurat naucili zit a lepsie to znasat, ako to vidis u teba?

palma111

Ako pozeram mame vela spolocneho, prilisna zodpovednost, citlivost, ale tak to su veci, ktore su aj na nieco dobre, nemozu byt iba lajdaci na tomto svete, kto by potom za nich makal..., vypracoval sa na veducu poziciu a zarabal takze "prachy", smejem sa ale niektori urcite su na tom takto.... dobre... Kde pracujem, no neviem ci sa mam priznavat takto verejne... Pod Tatrami...