Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
navi, borelioza je velmi seriozna choroba a tazko znicitelna.
Aj pri uzivani velkych daviek antibiotik sa casto vracia(nedoliecena)
Viacerych pribuznych uz pred rokmi som pomohol z toho dostast, vtedy po mesacnom brani doxycyklinu brali az pol roka extrakt z olivovych listov(3x1/2 gramu, 15% oleuropeinu) na doliecenie.
Odvtedy pribudlo Samento a velke davky Vilcacory(cats clav, uncaria tometosa).
Pozri si v teme "autoimunne choroby" kam nedoliecene boreliozy a chlamidie vedu podla mnohych reputabilnych lekarov.
Včera večer som mal katastrofálny stav, dal som si jeden Rivotril a Ibalgin, a ráno som bol v pohode. Už sa teším na nedeľu, že vyrazím so ženou na bicykloch na Gabčíkovský ostrov. Ak by ste sa chcel niekto pridať, tak bez problémov. Len dúfam, že nebude pršať.
Práve bol u mňa v obchode nakúpiť chlapík, s ktorým som sa pustil neviazane do reči, a zistil som, že to je bilinkár, už tridsať rokov. A nie hociaký. Venuje sa tomu profesionálne, výrobou rôznych extraktov. Povedal mi, že na depku sú dobré prípravky z plodov bazy, tak sme si vymenili vyzitky, a zrejme ho ešte oslovím.
Lekár mi dnes potvrdil, že mám boreliózu. Možno aj preto sa mi zhoršil stav. a lieky na boreliózu som doplácal vyše 400,-sk. Hrôza. Aj tak pôjdem do prírody:-)))
Palma, si poklad:-)))
navi, ahoj, ja s tebou suhlasim a dobre viem, ze nemozem ani tusit co je derealizacia, lebo som ju nikdy nemala, takze sa nenechaj vytacat niektorymi ludmi, ktori zacinaju byt trosku agresivni, chcela som len povedat aby si dalej hladal a skusal, co by mohlo tvoj stav vylepsit, ja by som tiez zhanala informacie a skusala vsetko mozne aj nemozne.
Co sa tyka tych par neprijemnych prispevkov, myslim, ze clovek ktory zazil depresiu by mal vediet, co je to ohladuplnost, nakolko asi kazdy vie ako velmi zle medziludske vztahy depresiu zhorsuju, u niekoho su mozno dokonca jej pricinou....
elessar, ahoj, ty si nejaky rozlietany, vdaka za ten pekny vikend, zachranil si to, aspon nieco pekne som si precitala...
navi, zariadene popisane na uvedenej stranke je prilis primitivne, pouziva prilis vysoke napatie bez prudenia vody, velka vacsina ciastociek v nej su velmi velke castice, nie iony a castice pod 5 nanometrov velkosti.
Kvalitna ionicko koloidna strieborna voda je krystalovo cista a prakticky nie je citliva na svetlo. Ja som mal moju vyrobenu 1 rok vedla okna a jej koncentracia sa zmenila zo 4.80 ppm na 4.72 ppm.
Vyssie koncentracie zvysuju prud, cim sa z elektrody oddeluju vacsie ciastocky, co je menej ucinne voci bakteriam
Vyzerá to, že mám lymskú boreliozu asi tri týždne v krvi. Možno aj preto sa mi zhoršil stav. RNG, toto som našiel na stránke o borelioze www.borelioza.cz
Rencaa, Ja ti nič nevytýkam,a ty mne? V živote má všetko zmysel. Niekedy len taký, aby sme pochopili nezmysel toho, ale to stačí. Aj pochopiť nezmysel má svoj zmysel. Ja so napríklad pochopil nezmysel teórie, že všetky neurotické poruchy, vrátane derealizácie, sú spôsobené napätím v tele. Je to hlúposť, a neni tomu tak. Presvedčil som sa o tom sám na sebe, keď som napätie odstránil. Stav ktorý vznikol, mi odhalil podstatu napätia vo mne, jeho zmysel, a čo sa stane, keď ho odstránim. Táto teória možno má zmysel pri určitých psychických stavoch, ale v mojom prípade nieje cestou k odstráneniu psychickej poruchy. V mojom prípade by moju duševnú poruchu odstránila bezpečne iba smrť, pretože liek na to ešte neexistuje, takže jediná možnosť je zatiaľ brať to, čo chorobu zmierňuje do znesiteľnej polohy. SJW na to sám nestačí, pretože má nevýhodu v prevahe hypericinu k hyperforinu, čo postupne zvyšuje účinky hypericinu a znižuje účinky hyperforinu. Preto pri začiatku užívania SJW som mal dobré výsledky s potláčaním derealizácie, lenže postupne som musel dávku mnohonásobne znížiť, vzhľadom na kumuláciu látky, ktorá v SJW pôsobí utlmujúco. Z tohoto dôvodu som sa rozhodol vrátiť okrem užívania SJW aj k Rivotrilu, pretože bez neho by som už nebol schopný fungovať.
navi, tak toto uz nebudem komentovat vobec.
ale uvaz, ze ak clovek sa k niecomu nevyjadri, nemusi to znamenat to, co si myslis napriklad teraz o mne ty... howgh ;)