Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Ele, vieš mi povedať aj niečo pekné, alebo len útočiť na mňa. Koľkým som tu ublížil, a koľkým pomohol?

navi

Rencaa, do akej miery dokáže podľa teba človek vôľou (postojom) meniť svoje vnímanie? Mám na mysli napríklad aj psychotickú depresiu.

ele

Navi ak chceš experimentovať tak to rob sám na sebe a nezaťahuj do toho iných, pretože im môžeš ublížiť. To celý deň nič nerobíš len sa venuješ svojej psychike a pokusom na sebe? Veď normálny človek by z toho musel zblbnúť. Ozaj sa divím že RNG Ti venoval toľko zo svojho vzácneho času ohľadom ľubovníka.
U normálneho človeka ak sa odstráni napätie, musí sa cítiť výborne, pokojne, uvoľnene. Ty máš pocit že máš psychózu, možno aj naozaj.

sofa

Navi, ved ty nevies, co chces. Pred mesiacom si zalozil stranku na lubovnik a kazdy tvoj druhy vsup bola oda na SJW, a teraz s tym prastis. Ako dlho ti potom vydrzi odstranovanie napatia. Ved taketo postupy nemaju perspektivu. Sory, pekny den.

navi

Odstránil som napätie,a svet vnímam ako temnú ničotu, nielen derealizovane. Asi mám psychózu. Luciano, tiež máš podobný stav?

navi

Palma. Psychologickú reguláciu v zmysle, ktorú používa Elessar, už používam roky. V mojom prípade je však takáto regulácia nedostatočná, preto hľadám iné možnosti.

navi

Rencaa, určite myslíš mňa, lenže nieje zmena chémie ako zmena chémie. Nemal som na mysli ani to, čo tu dnes spomínal Elessar, nemal som na mysli ani to, čo si mala ty na mysli ty, aspoň si nekonkretizovala prácu s uvoľňovaním napätia počas dňa. Každý psychický postoj vytvára chemickú reakciu v mozgu, takže zmena psychiky, prináša aj zmenu chemických reakcií, tu ide skôr o to, konkretizovať spôsob, ktorý prináša výrazné zmeny v psychologii osobnosti. Na báze spojenia psychiky a svalového spojenia funguje napríklad aj kineziológia www.zharmonizujsa.sk