Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
ja na nejakych 4-5 dni odchadzam, tak vam len chcem povedat, aby ste sa mali fajn a predbezne vam zazelat pekny vikend...ja viem, ze poslednou dobou toto forum dost zanedbavam, ale mam kopec roboty...no snad sa polepsim :)))
...to je sila, ja sa vam tu ospravedlnujem, pritom vas osobne vobec nepoznam. nejak ste mi prirastli k srdcu :)))
...NAVI...to stretko si vymyslel pod vplyvom opiatov, alebo nie??? :))) ja by som totiz mozno do toho aj isiel. aj ked si fakt neviem predstavit pokope bandu depkarov :)))
...majte sa...
Ubehli dve hodiny od zobratia SJW. Musim povedat, ze sa citim normalne. Mala som depresiu z jedneho velmi tazko riesitelneho problemu, ktory sem tam mam a bez SJW to bolo horsie. Cize zda sa, ze to pomohlo. To je moj nazor. Samozrejme to musim otestovat aj inokedy, lebo by to nebolo velmi objektivne, vzhladom na to, ze by to mohol byt placebo efekt.
NAVI...ja do toho ist nemusim, ja uz v tom som asi take 3 mesiace :))) v podstate ide o to, maximalne sa vyhybat stresu a ked pride ihned ho odstranit meditaciou, pozitivnym myslenim alebo cimkolvek inym. malo by to fungovat tak, ze ak bude odstraneny stres, odstranena bude aj depresia. v com vidim limity? aj ked sa casto maximalne snazim, nie vzdy to vyda tak, ze sa mi podari stres uplne odstranit. ja sice meditujem, ale nie som tibetsky mnich, ktory v podstate medituje cely zivot a preto dokaze aj nemozne iba prostrednictvom svojho vedomia resp. podvedomia. ale verim, ze cim viac sa budem snazit ja alebo ktokolvek z Vas, tym to pojde lahsie :)))
...inac NAVI, prekvapujes ma :)))
rencaa, ahoj, mozno som aj ja nesuhlasila ale nie s tym, ze psychika ma nemaly podiel na depresii, ale s tym, ze to nie je cisto psychicka zalezitost, nakolko to suvisi aj s inymi procesmi v tele a takisto velmi silno, som rada, ze navi zacal pracovat s psychikou, len som ho nechcela tlacit, lebo on je dost velky tvrdohlavec.... navi, informuj nas..., drzim palce...
Navi, prepac, to malo byt pre Sony.
Inak, prave mi prisiel od teba ten SJW. Velmi pekne ti dakujem, mas to u mna. Dala som si 2 kapsule, tak uvidim ako to vyda. Neskor napisem, ci to zaucinkovalo. Teraz to bude dobre na test, lebo mam riadnu depresiu.
ked som tu nedavno ja pisala, ze psychikou, myslienkami, zmenenymi postojmi je mozne menit chemiu v mozgu, niekto tu silno nesuhlasil :o)))
Kto si chce so mnou pokecať, nech príde sem zdravie.vesele.info
Navi a s akou vstupnou diagnózou ideme do toho projektu? Ja mám niekoľko rokov úzkostne-depresívnu poruchu, pričom teraz som v takom stave, že AD neberiem dva mesiace, začala som ten SWJ, ale zle mi je furt. Točí sa mi hlava a unavená som, ale inak som spokojná, pokojná, teším sa zo života, fungujem v spoločnosti, vo vzťahu, len nenormálne ma serie tá hlava, stále lietam...
ok, Navi a čo praktizuješ od dnešného rána? a tie výsledky sú také bleskové? :) ja idem do toho, sa mi páčiš :)))
Projekt spočíva v tom, že sa nás zapojí, zopár ľudí do praktizovania tohoto spôsobu odstraňovania neurózy, a budeme o tom informovať ostatných. Ja to praktizujem od dnešného rána, a mám super výsledky. Končím aj s používaním SJW, a vlastne akýchkoľvek liekov na psychiku.