Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Face, máš pravdu, ale ja som nezačal.Rencaa nikdy nemala potrebu sa ma spýtať, ako to vlastne je. Je si príliš istá tým, že už nič iné neexistuje.

face of agony

Ach, Boze. Nie je to jedno? Ved sme tu, aby sme si pomahali a nie sa stale handrkovali, kto povedat to ci ono skor alebo neskor, hm?

navi

Rencaa. Existuje niečo, čo ty nepoznáš, a buď rada, že to nepoznáš, lebo keby si to poznala, hneď by si pochopila o čom hovorím. Našťastie to nepotrebuješ poznať.

rencaa

navi, tvoju reakciu som ocakavala presne ako si napisal.
najprv si poprel, ze by islo o to, co som spominala ja. neskor uz pripustas, ze ide o iny sposob.
heh.. no co uz... ciel je jeden, ciest je vela :))alebo ako vravi romske prislovie: des manusa, des droma :))

navi

Ele, nikoho nezaťahujem do svojich problémov, a ako si si všimla, a sama tu aj napísala, že praktiky, ktoré som tu radil, ľuďom pomáhajú.

navi

Ele, nevieš o mne absolutne nič, a to čo mi radíš je pre škôlkárov. V škôlke som už bol. Vôbec sa do toho nezamotávam. Presne viem, čo sa vo ne deje, a prečo sa deje to, čo sa deje. Analitické schopnosti mám dobré. Jediné čo neviem je to, prečo mám také tupé, derealizované vnímanie reality, čo to spôsobuje a prečo. Lenže na to nevie odpovedať (správne), nikto na svete.

ele

Navi nikto Ti nič zlé nepraje ani ja, ale zamotávaš sa príliš sám do svojich psychických problémov a nakoniec nenájdeš východisko. Začni od začiatku, pekne pomaly, napr.aj autogénnym tréningom, krok za krokom, inak to nepôjde. Ver mi že ja som toho zlého už dosť preskákala, každý si musí svoju cestu nájsť sám, ale rozhodne som nezaťahovala do svojich problémov iných, pretože čo mne pomáha nemusí pomôcť iným.

navi

Sofa, ja viem čo chcem, ale sa mi nedarí. Možno to ale pomôže druhým, takže aspoň a niečo to bude dobré. To čo nezaberie na mňa, môže zabrať na druhých. Asi mám ťažšiu diagnózu, ktorá sa nedá odstrániť ani liekmi, ani vôľou, či inými technikami. Buďte radi, že nie ste na mojom mieste.