Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
zaza, cukrovka ma ciastocne korene v "autoimunnych chorobach", na ktore je Samento ucinny prostriedok.
Ja som osobne bral Samento v malych davkach hlavne na potlacenie cukrovky v pripade, ze by nieco v tele tu cukrovku sposobovalo.
Zdenka, o ktoré sa jedná?
Dlhsie som tu nebola, ale pytali ste sa na priciny mojej depresie. Vlastne ziadne nie su. Dostala som ju ako 16rocna z plneho zdravia a spokojneho zivota. Pokusala som sa na nieco prist spolu s jednou skvelou psychologickou, ale povedala, ze u mna je to biologicke. Pravidelne sa to vracia a lieky su jedina vec, ktora mi umoznuje fungovat. Elektrosoky zatial odmietam. Existuje len jedno antidepresivum, ktore mi zabera a psychiatricka povedala, ze spozorovala, ze ma viacerych pacientov s endogennou depresiou, ktorym zabera vylucne toto antidepresivum.
RNG.Kde zoženiem tieto prípravky? Môže ich užívať aj keď má cukrovku?
zaza, na boreliozu(pokrocile stadium, ked sa to rozlezie po celom tele) poznam len jedno silne liecivo:
Samento alebo velke davky byliny, z ktorej je Samento vyrobene
Vilcacora(uncaria tometosa, cats claw.
Samento sa davkuje 2x10 kvapiek denne, ale zacina sa od 2x1 a kazdy den zvysuje o jednu.
Caj z Vilcacory sa robi z dvoch lyzic, vari 10 minut a prikryty necha luhovat cez noc, rano sa zleje, nefiltruje, ochuti a pije pocas dna.
Okrem jedneho z tychto dvoch este odporucam pouzivat aj GSE alebo/a extrakt z olivovych listov.
GSE je 2x30 kvapiek(alebo 3x2 kapsule),
extrakt z olivovych listov je 3x1/2 gramu, 15% oleuropein.
Tieto kombinacie by mali za 2 mesiace vynicit boreliozu aj ostatne sprievodne infekcie, ktorym borelioza otvorila dvere.
Ak su pridruzene viralne(pasovy herpes a pod) na to je velmi ucinny chaparal, 2x1 gram denne.
Vsetky tieto prostriedky treba dobrat do 18 hodiny vecer, a o 21 hodine treba zobrat 2 silne probiotika s jablkom na obnovenie crevnej flory, bez ktorej vyzdravenie neexistuje.
Poskodene nervy(bolesti)sa daju vyhojit pomocou masivnych davok DHA, ktory sa nachadza v rybacich olejoch. MOzno ich brat az 20 gramov denne, minimum odporucam 3x3 gramy. Dobry je lososovy ale este lepsi je koncentrat Max EPA.
......
Inac tato tema je preberana v autoimunnych chorobach
www.zdravie.sk
aj v inych temach na boreliozu
RNG, dík za info.
RNG-poraď prosím,moja mama má boreliozu už 5 rokov.Začalo sa to tak -kliešť,o týždeň flak, potom išla na kožné a tam jej Dr povedala,že to nič.O dva týždne obrovské bolesti chodili sme k lekárovi každý deň,bolesti sa stupňovali lieky od bolesti nezaberali.Najhoršie to bolo v noci takže sme volali pohotovosť mali z nás nervy-proste nikto nepátral po príčine.Mama už bola úplne vyčerpaná a my tiež, ani by som neverila koľko nocí za sebou človek vydrží nespať.Došlo to tak ďaleko,žE jednu noc sme znova museli volať pohotovosť adoktor,povedal,že on jej už nemôže podať žiaden liek ani inekciu-to už mama ani nevnímala len len sa stonala v bolestiach-kíby,nohy,všetko.Prosili sme ho nech ju vezmú do nemocnice,nechcel.Môj muž to nezvládol a vyhrozil sa ,že ak niečo neurobí tak dá celý postup liečenia prešetriť a bude to vo všetkých tv.-podotýkam,že ten doktor bol aj jej obvodný lek.Nastal obrat v nemocnici boli na nás dosť nepríjemný ale prijali ju a podávali najsilnejšie infuzky od bolesti-bolo to chirurg.oddelenie.Celú noc ma tam nechali pri mame,ráno prišiel mladý lekár všetko som mu znova vyrozprávala a ten začal konať,radil sa infekčným a nasadil antibiotiká,bolesti pomali ustupovali.Po týždni mamu preložili na neurologiu.Mama má síce boreliozu stále no dá sa to ukočírovať,najhoršie je to keď musí brať antibiotiká.Má oslabenú imunitu a často je chorá na priedušky-astma,a teraz jej zistili aj cukrovku.Myslím ,že tá bor.je spúšťač ďalších ochorení.Preto by som chcela vediet,či niesú nejaké prípravky ktoré by mohla užívat,aby nemusela brat antibiotiká.Inak nikdy neprestanem byt vdačná tomu doktorovi čo ju začal skutočne liečit.
navi, prajem rychle uzdravenie
ja na vikend vyrazam na turu, ak sa zadari, padne moja prva 3000-ka, aj ked uz pred par rokmi padlo zopar 4000, vratane strechy europy...
pekne pocasie na vylety a naladu cez vikend prajem vsetkym depkarom i nedepkarom ;)
Takže liečbu som začal v treťom týžni od nákazy, nachádzam sa v druhom štádiu postihnutia, a čaká ma asi toto:
Druhé stádium začíná většinou za 2 až 12 týdnů po přisátí klíštěte, trvá několik týdnů a vymizí obvykle do tří měsíců po nákaze. Může se projevit jako neuroborelióza. Jejími projevy může být tzv. meningoradikuloneuritida, která se projevuje značně proměnlivými bolestmi, dále periferní obrna nejčastěji lícního nervu,zánětem mozkových blan a mozku.
Dalšími možnými projevy druhého stádia lymeské boreliózy jsou kloubní a svalové projevy (bolesti kloubů a svalů, otoky nejč. kolenních kloubů. Přechodně může vlivem této infekce dojít i k zánětu srdečního svalu. Na kůži se druhé stádium projevuje jako tzv. boreliový lymfocytom (jedná se o malý modravě červený infiltrát často na ušním boltci či lalůčku, prsní bradavce). Mezi méně časté projevy patří neproduktivní kašel, bolest v krku, zvětšení jater, zánět varlat.
RNG, dík za info.