Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Pravá depresia je stav tela. Falošná depresia je postoj, ktorému sa hovorí pesimizmus. Človek s pravou depresiou nemusí mať pridruženú falošnú, a naopak, človek bez pravej depresie môže mať falošnú. Falošná depresia je vecou prístupu, kdežto pravá vecou choroby tela.

face of agony

Tak, par dni beriem SJW. Citim sa tak, ani neviem ako. Asi tak, ako som pomenovala jednu temu. Nemam depresiu a predsa chcem zomriet. U mna to bude zrejme trochu zlozitejsie v tom zmysle, ze cela moja depresia je otazkou postoja. Pohlad na svet. Pesimizmus. Chcem to zmenit. Len zatial neviem ako. Autosugesciu praktikujem, ale zislo by sa este nieco. Neviem co by to malo byt. Mozno nejaky clovek, ktory by mi ukazal, ze svet je pekny a ludia su dobri. A hlavne by mi mal pomoct ukazat, ze nie som menejcenna. Ale to asi vsetko budem musiet zvladnut sama. Bojim sa toho. Ze to nezvladnem. Ze sa zas sklamem. Ze to nedokazem. Ze nikdy nebudem zdrava a stastna.

face of agony

Tajomna sas, ja som bola hospitalizovana presne s takymi problemami ako mas aj ty. Bola som v 3 roznych zariadeniach a v kazdom je to uplne inak. Zalezi na tom, kam pojdes. Ale ak ti mam pravdu povedat, tak mne to viac uskodilo ako pomohlo. Hlavne ked do teba pchaju lieky, z ktorych spis v jednom kuse a ziadna terapia. Vies kam ides? Mozno by som ti vedela povedat.