Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Navi toto si naozaj dobre zvážil? Ja sa teda tiež čudujem (podobne ako Fidorkaˇ). A z čoho usudzuješ, že to zaberie?
rencaa, to, o com Ty pises, je vec postoja, ale len malo to pomoze, pokial ide o depresiu sposobenu chem.nerovnovahou v mozgu. Ak nezaberaju lieky, vtedy je tazko \"naladit sa\" na pozitivzmus.
rencaa, to, o com Ty pises, je vec postoja, ale len malo to pomoze, pokial ide o depresiu sposobenu chem.nerovnovahou v mozgu. Ak nezaberaju lieky, vtedy je tazko \"naladit sa\" na pozitivzmus.
face of agony, skus sa riadit podla toho, ze stastnou ta neurobi nikto iny, iba ty sama. vacsina ludi caka na to, ze budu stastni, ked ich bude niekto milovat, ked budu mat novy dom, novu pracu, viac penazi.. a nedocka sa nikdy.
prave stastie nosi kazdy v sebe, ked ho objavis, stane sa "zazrak", tak ako sa to stalo mne :))
je pravda, ze ludia su v pravej podstate dobri, kazdy z nas ma v sebe zakodovanu tuzbu byt dobrym... len mame smolu, od malicka nas takmer vsetci navokol neguju. nase terajsie postoje su nabite odpocuvane, odpozerane z minulosti. nemozme mat okoliu za zle, ze tak cinilo, protoze oni tiez len robili to, co ich predkovia naucili.
neboj sa, to zvladnes, ver mi, bude dobre :))
navi, nechápem ako je možné že trpíš depresiou, dokonca píšeš že pôjdeš na tie el. šoky a pritom si schopný absolvovať náročné cyklistické túry, okrem toho úspešne podnikáš a určite máš množstvo iných aktivít. To je dosť aj pre zdravého človeka. Ako je to možné? Ja keď mám depresiu, nie som schopná ani chodiť taká som slabá a celé dni len ležím v posteli a užívam sedatíva a prášky na spanie aby som to prespala, a rozmýšlam či si mám siahnuť na život teraz, alebo až pri najbližšej depke.
Rozhodol som sa ísť na elektrické šoky.Už ma tá depka nebaví. Budem vás informovať o výsledkoch.
tie fotky som si pozrela aj ja. Krásna príroda, pekné zábery.
navi krásne fotky :)
Kto z vás tu dostal viac ako 6 elektrických šokov po sebe?