Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Elessar. Tvoje doporučenie som splnil na 1000 percent, a aj tak mám depresiu najhoršieho stupňa. Obávam sa, že tvoj názor je ilúzia, podmieneným tvojím momentálnym stavom, o ktorom si myslíš, že je vyprodukovaný hlavne tvojím postojom k životu. Nechcem ťa vyvádzať z omylu, ale podľa mňa to omyl je. Mňa pritlačí depresia k zemi aj pri najpozitívnejšej pozitívnosti.

navi

Elessar, v rýchlosti chyba nebude, o tom som presvedčený. Chyba je v depresii vo mne. Predpokladám, že ju mám omnoho silnejšiu než ty, preto sú moje rozhodnutia aj radikálnejšie. Ja som prestal brať syntetiku aj kvôli tomu, že nezaberala, na rozdiel od SJW. O čo je ale SJW účinnejší, o to je aj preklopenie sa na druhú stranu horšie. je to ako na hojdačke. Ja už nevidím iné východisko ako elektrošoky!!!

elessar

NAVI...nebude chyba v tom, ze vsetko robis velmi rychlo, zda sa mi, ze az nedockavo??? striedas rychlo rozne pristupy, mozno v tom je chyba...ale to je iba dohad takto na dialku.

elessar

FACE OF AGONY...mimo temy: nesiem pozdrav z ostravy od serja :))) koncert bol fantasticky, este teraz som z toho hotovy. nehral nic od systemu, ale nakoniec som aj rad, mne sa coraz viac paci prave serj. no a po koncerte je u mna nr.1...charizma, radost, pohoda, komunikacia s publikom, stale sa usmieval...keby som bol zena alebo gay, tak sa donho normalne buchnem :))) vazne fantazia...

elessar

cafte all...tak si to tu citam a mam taky pocit, ze som na fore venovanom depresii :))) tolko negativizmu tu uz davno nebolo.
...viete v com je podla mna problem mnohych, ktori bojuju s depresiou??? to, ze hladaju nejaky zazracny liek, pilulku alebo bylinku ktora ich utrpenie raz a navzdy odstrani. ja si myslim, ze tak to nefunguje. pilulka sice moze nachvilu pomoct, ale ked sa nad tym vsetkym clovek nezamysli a nepride sam na to, co mu vlastne zivot chce tou depresiou naznacit, tak sa nevylieci.
...prepacte, ale stale ostavam na tej istej pozicii...vsetko, uplne vsetko mame v hlave, to je najsilnejsi prostriedok, aky nam bol dany, aby sme dokazali prezit za akychkolvek osobnosti. a nielen prezit, ale zit pekne. preto snad po tisicikrat: skuste zmenit svoj postoj, viac sa zamyslite nad problemom, pristupujte k nim aktivne, nenechajte sa nimi ovladnut. myslite pozitivne, vyhladavajte situacie, ktore Vam robia radost, akakkolvek malickost je dobra. a prosim, nespoliehajte sa len na lieky alebo doplnky, tie za Vas boj nevyhraju. kludne ich berte, ale podporte ich zmenou myslenia...uvidite slniecko vyjde a bude fajn :)))