Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
face of agony, mne najviac pomohlo zopar kniziek. aky taky nazor sa mi cely zivot zbieral, len nejakym nedopatrenim sa mi pred casom vsetko zosypalo. teraz si uz na vsetko spominam a ako posledny puclik (puzzle), posledny kamienok mozaiky bolo niekolko myslienok, uplne jednoduchych. casto krat som zazila pri citani: aaa toto poznam, viem, to funguje. ale poviem ti, to nebolo nic oproti tomu, co sa stalo na jesen. vravim, ze ma osvietlo :o))) to sa neda popisat, to bolo porovnatelne so stavom, ked mi zabrali prvy raz AD, hovorila som, ze mi vnutri explodovalo slnko ;)
dalej som ale uzivala AD, lekarka sa obavala jarnej remisie... tak som cakala.. ale jarna unava, ci co to bolo, mmozno uz len vedlajsi ucinok AD, chodila som ako zombie. odkedy neuzivam AD a zaroven detoxikujem, sa citim fyzicky a aj psychicky neporovnatelne.. uzasnejsie :o))
nielen lahsie na dusi, ale aj fyzicky :))
-odkaz odstránený-
elessar, ja som venlafaxin uzivala tiez, liek sa vola alventa. spolu s welbutrinom. moja skusenost s vysadenim? poznas odpoved :)
Navi, existuje doplnok, ciste GABA.
Asi ju objednam, kedze toto je uz treti pripad na tomto fore, ktoremu by sa asi zisla, lebo mu pracuju chemikalie na posilnenie ucinku ci hladiny GABA
RNG. Ktorý potravinový doplnok je na princípe GABA neurotransmitéru. Ja poznám le SJW, a ten beriem.
Ibalgin pôsobí aj proti bolestiam, a nepríjemným telesným stavom, aké sú napríklad pri depresii.
...niekde vzadu som cital nieco o venalafaxine, ci ako sa to AD vola. zhodou okolnosti som si par minut predtym pozeral ine forum, kde ludia pisali, ake neskutocne tazke je vysadit ten liek...dokonca sa o nom udajne hovori, ze je nevysaditelny...nikoho neodhovaram ani nechcem strasit, len sa snazim dat info, ktore Vam lekar pri predpisovani asi neda. rozhodnite sa uz sami, to za nikoho robit nemienim :))) pre objektivitu uz len dodavam, ze osobnu skusenost s nim nemam.
rivotril zvysuje ucinnost neurotransmiteri GABA(gama aminomaslova kyselina) ta sa ale da doplnit jednoducho ako potravinovy doplnok.
.....
Ibalgin je len NSAID, prostriedok proti zapalom, znizujuci lepkavost platniciek, asi ako aspirin(ibuprofen)
Protizapalovych je v prirode plno,napr bromelain tak isto je protizapalovy a zlepsuje cirkulaciu a cistenie tela.
RENCAA...aj z tvojho prispevku je vidiet, ze si si to uzivala :))) jasne, pozitivizmus treba, nikto ma nepresvedci o opaku :)))