Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Elessar, ja mam podobne skusenosti s mineralkou magnesia. Len neviem, ci je tam toho horcika dost a ci to telo aj prijme. No mozno to je len placebo, ale zda sa mi, ze mi to pomohlo.
...pre vsetkych: vcera a dnes som bol vnutorne nepokojny...paradoxne asi to bol dosledok krasneho vikendu. neviem ako ste na tom vy, ale ja som si vsimol, ze ked prezijem nieco pekne, vzapati potom u mna nastupuje stadium akejsi nostalgie v podobe: bolo to krasne a uz je to prec...ja nechcem aby to bolo prec, atd. na toto psychicke rozpolozenie reaguje telo tak, akoby som bol v strese - tie iste pocity, hlavne taka neprijemna vnutorna roztrasenost. dokonca som ju ani meditaciou nevedel dlhodobejsie odstranit...takze som skusil, co so mnou urobi horcik. kedze mam poruke iba ten sumivy, tak som si ho rozpustil v pohari vody...po polhodinke sa mi zdalo, ze je to lepsie, ale stale nic moc, tak som si po hodine rozpustil este jeden a cuduj sa svete, polhodinku na to ma moj nepokoj presiel. sranda :)))
ak to niekto bude chciet vyskusat tak len zopar info...podla zlozenia som sa docital, ze som do seba dostal vlastne 2x150mg, teda spolu 300mg horcika vo forme uhlicitanu horecnateho (obycajne sumive magnezium, ktore dm-drogerie predava pod vlastnou znackou). z informacii od RNG viem, ze tato forma nie je nejak extra zabudovatelna a telo drvivu vacsinu vyluci, ale kedze v jeho bratislavskom obchode magnezium nebolo, zohnal som si, co mi prve prislo pod ruku :)))
navi, trpezlivost.
V Lucenci veducej obchodu zomrela matka, takze sa nediv, ze maju par dni zavrete.
Nahradnu predavacku zatial nemam.
Navi, to by si aj tak vacsinu casu prespal. Ked som bola v cvokhause, tak tam kamosom davali elektrosoky a to musis potom spat. No, nieze musis, ale asi by si nevydrzal byt hore. A vezmes si kopec casakov, knih a tak. Inak, musis mi povedat, ako ti mam odplatit ten SJW. Je fakt skvely. Odporucam:)
RENCAA...vobec sa s odpovedou nemusis ponahlat, jednoducho ked budes mat cas a chut, tak napis... ja si pockam :)))
RNG. Už druhý deň vyzváňam na Lučenecký obchod kvôli Samentu, ale dvíha len záznamník, ktorý oznamuje, že mi zavolajú, keď sa skončí ich zaneprázdnenosť, Tak som tam nechal číslo a trpezlivo čakám. Zajtra skúsim aj iné číslo, ak by zasa nedvíhali, aspoň zistím, čo sa deje.
NAVI...pripajam sa k RNG...najprv skus zlikvidovat boreliozu a potom sa vrhni na zvysok. kazda fyzicka nepohoda sa prenasa aj na psychiku a tym padom to moze zhorsit tvoj stav.
OOO. Mám 45 rokov, a derealizáciu mám asi od 12 rokov. Najúčinnejšou vecou na jej zoslabenie boli zatiaľ SJW a 5-htp. V blízkej buducnosi skúsim ešte ti elektro šoky, len ma zatiaľ nechcú na ne prijať ambulantne, len hospitalizáciou, a to nechcem. V cvokárni je strašná nuda. Pokúšam sa ich ešte ukecať na ambulantnú realizáciu. uvidíme, ako to skončí.
navi, boreliozu treba nemilosrdne vytlct v prvom rade.Mas dost inych problemov, nepotrebujes aj tento. Borelioza otvara dvere do koran pre mnozstvo inych patogenov, z ktorych niektore pracuju priamo na nervovej sustave(EBV, herpes zostrix V1..)
Elessar, chcel som ti len naznačiť, že tvoja metóda vytesňovania depresie je fakt dobrá, a doporučujem ju všetkým, ktorý ju nepraktikujú. Nič lepšieho v psychológii naozaj nenájdete. Ale na druhej strane som chcel povedať, že táto metóda nieje všemohúca. Ak je depresia príliš silná, nedostane vás do pohodovej pozície.
Začínam mať podozrenie,či v tých mojich katastrofálnych hojdačkových stavoch nemá prsty aj borelióza!!! Dneska som bol 2x OK a 2x totál grogy. Čert sa v tom vyzná.