Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Rencaa, chapem, ze robia to, co vedia. Ale keby sa trosicku posnazili, mohlo to byt vsetko inak. Viem, ze mi nechcu ublizovat. Ale robia to.

face of agony

Navi, ja iritujem samu seba. Ale aj rodicia. To je fakt. Hnevam sa na nich, ze ma vychovali tak, ako ma vychovali. Vlastne, oni ma ani nevychovali. Asi sa na to vykaslali. Hneva ma, ze sa so mnou nerozpravaju. Pridu domov a cely cas presedia pred telkou a nemozem ich vyrusovat. Je im prednejsia. Mozno aj preto hladam rodicovsku lasku v inych ludoch.

rencaa

face, skus premyslat. ako som pisala davnejsie, kazdy robi ako najlepsie vie, snad tazko by chceli rodicia svojmu dietatu skodit, ublizit. ich model spravania uz asi tazko zmenis. ja vidim cestu v pochopeni, zmene sposobu vnimania seba a ostatnych. je v nas spusta emocnych ran, daju sa vsak liecit, a mozes najst tak slobodu, radost a stastie, na ktore tu mame vsetci pravo :)))

rencaa

face of agony. namiesto hladania, kto nici tvoj zivot by si mohla zacat budovat svoje sebavedomie. chces vediet co mna prinavratilo k zdravemu rozumu? poobzeraj sa po knihach miguela ruiza. skus prehladat internet, najdes o nom vela, ak sa ti to bude pozdavat, zacni zhanat :))

face of agony

Je piatok vecer a ja kvasim doma. Citim sa ako totalny looser. Ale viac-menej si za to mozem aj sama. Inak (ak to niekoho zaujima), pytala som sa psychologicky, ze ci mam naozaj depresiu a hranicnu poruchu osobnosti. Povedala, ze mam depresivne stavy, mam niektore crty hranic. poruchy osobnosti. Osobnost mam v poriadku, ale mam vo svojom zivote niekoho, kto ma psychicky nici. Ale este sme sa nedostali k tomu, kto to moze byt, ale vraj asi rodicia. Ale to nie je este iste. Sice to tak moze byt:(

face of agony

Navi, stava sa mi to dost casto. Je to velmi zvlastne a pre mna neprijemne. Vtedy mavam aj pocity, akoby sa mi vsetko snivalo.

navi

Elessar. Tu máš konflikt Damian versus Igor Bukovský. Ako vidíš, Bukovský nemá len prívržencov:-)))-odkaz odstránený-