Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
navi, krasna reklama, a mozno aj velmi ciastocne pravdiva.
Inac ja som velky fanusik collostra. Pomaha mi uz vyse 10 rokov v pripade kriz. Pouzil som ho na sebe(narazove davky pri utoku sezonnych ochoreni)na rodicov, zenu, syna a odporucil hromade rodinu a priatelov.
Najdes ho aj v mojom obchode. Drzim kapsule(lepsie vstrebavanie a ziadne zbytocne tabletovacie materialy)ktore su standardizovane na 25% imunoglobulinu.
Tu píšu niečo o prirodzenej stimulácii serotonínu a dopamínu: -odkaz odstránený-
Cíti sa z vás niekto duševne chorí? Ja sa necítim duševne chorý, len moja duša dostáva poriadne zabrať prostredníctom rôznych telesných poruch!!!
Rencca, už ma začínaš dobiehať. Ja som schudol 12kg, ale od slnka mám ďaleko. Možno by sme mali k tebe prísť ožiariť sa tvojími luxami, keď už sa tá lampa nedá zohnať, čo povieš:-)))
Sofa, nemám všetky príznaky otravy ortuťou, takže sa za otráveného považovať nebudem:-)))Ak by sa niekto považoval za otráveného amalgámom, tak je údajne dobrá aj Spirulina, ktorá sa dá kúpiť aj u RNG.
Ja som teraz skôr otrávený boreliózou, ktorej účinok sa začína stale intenzívnejšie prejavovať. Dnes som zasa zdrhol z roboty, lebo som nevedel nič robiť a štvalo ma to. Chytil som nejaký zápal do ľavej ruky, a jednou rukou neviem montovať bicykle, tak som to vzdal. Cítim sa ako pri chrípke. Neni to Boh vie čo. V nedeľu by som sa mal dostať k mačaciemu pazúru,GSE a EOL, dúfam, že to zaberie.
ja teraz sama ziarim :o)))
hlasim: -8 kg :)) (zatial) ;)
elessar, ja som nehladala kvoli sebe, a teraz mi ani nechyba, slnka dost :)
vtedy som im napisala, volala a ziadna reakcia. hlavne palma mala zaujem, postupila som jej kontakt. ale rng tu dal celkom dobru radu ako si dost svetla zabezpecit z inych lacnejsich zdrojov
RENCAA...ahoj, chcem sa opytat, ci sa ti uz podarilo zohnat tu lampu.
Tu máte niečo na vyváženie, aby to nebolo také jednostranné: www.primar.sk