Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

rencaa

teda, ja by som tip mala, som zvedava ci som sa trafila.. teda.. ups :))) ani neviem, ci naviho nominacia u teba presla :o)))))))

rencaa

no toto... sa mi ta rodinka pekne rozrasta.
okrem face mam dalsie 2-3 virtualne deti :))
navi to mozno myslel, ze ti budem robit mentalny dohlad, samozrejme - pri tej vzdialenosti virtualne ;)

face of agony

Palma, to som uz skusala. Raz som dokonca v zapale hnevu prestrihla kabel na telke. Povedala som im, ze ci by nemohli pozerat menej a viac zit, tak mi to slubili, ale nic nezmenili. Hovorila som im to velakrat, ale vzdy to dopadlo na neurodnu podu.

rencaa

palma, v tych knihach je aj navod, ako zaujat postoj k veciam, javom i vztahom, tak aby sa dalo riesit bez dalsich ublizeni