Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

palma111

A co tak skusat vztahy riesit? Niekedy si to ti rodicia potrebuju vypocut. Co keby si im navrhla iny harmonogram ako pozeranie telky??? Travenie chvil obcas spolocne, aspon raz denne si spolu sadnut, ci uz k veceri, alebo aj pri telke sa da rozpravat, mozno ani nevedia, ze robia chybu, skus sa s nimi porozpravat..

rencaa

ja sa skusim pozriet u nas.. ale hlavne si ich precitaj ty :) pre mna to bude opakovanie.. ale vraj to je matka mudrosti. tak vela zdaru, potom pokonzultujeme. som zvedava, co na to povies ;)

face of agony

Tak si ju teda skusim precitat, aj ked teraz mam rozcitane asi tri knihy. Ale to nevadi:) Ja by som ti ju kludne pozicala, ale nevyjde ta drahsie postovne?

rencaa

jasne.. styri dohody budu uplne super na zaciatok
a jeje, magiu vztahov som nestihla kupit, uz je vypredana a dotlac sa nechysta
asi zajdem aj ja do nejakej kniznice, alebo zeby si mi ju pozicala? hmmm
ja som objavila to spomenute kuzlo v: laska, vztahy, pratelstvi.. ale to uz bola si len ceresnicka na torte
tak skus, povies mi potom, ok?

faceo of agony

U nas v kniznici maju tieto tituly: Mágia vzťahov a Štyri dohody : kniha múdrosti starých Toltékov. Myslela si nieco aj z tychto?

rencaa

maju dat zaklad. lenze nenaucili sa oni sami nic ine, ako obmedzovat, zakazovat, orientovat smerom, ktory sa im javi byt dobry.
face, ja mam 4 deti, 2 su uz dospele, a od mojej mamy si casto vypocujem, ze svoje deti malo usmernujem, ze by som im mala viac dohovorit. dala som im zaklad ano, ale vzdy som si vsimala co ich bavi a v tom som ich podporovala, snazila som sa vyhybat slovam: nerob to, pokazis to, neutekaj, spadnes... :))
je toho strasne vela..
skusila si pohladat nieco o tych knihach?
mas sa naucit milovat samu seba a verit hlavne v seba a hladat v sebe, naucit sa divat na veci v inych suvislostiach :)

face of agony

Ale tak rodicia ti maju dat zaklad, na ktorom mozes stavat. Ako sa to mam sama naucit, ked ani neviem vlastne co. Som z ZV.

rencaa

face.. .znovu sme pri tom, ze ocakavame stale nieco od druhych
a na pana kebycha uz raz zabudni.. nebud alibista ;)
face, kde byvas, ba?