Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
elessar ahoj, prosim ta daj mi vediet ako bude fungovat ten multienzym, lebo mam dve kamosky, ktore chcu tiez pribrat a maju s tym problem....
Aj ja mám výšku 175 a vážil som 90. Teraz už len 79:-)))
elesar, nezabudni na Betain HCl, tam to obvykle cele zacina, nedostatok zaludocnych kyselin, co sa prejavi palou a plynnatostou.
RENCAA...ja skor riesim opacny problem - ako pribrat. verte ci neverte, aj taketo problemy trapia ludi :))) hlavne sa snazim vyriesit dilemu ako pribrat a stravovat sa pri tom pomerne zdravo. stale som na nejakych 57 kg, no a pri vyske 175 cm vyzeram ako modelka :))) uz dlhsie mam podozrenie na zla travenie takze nedockavo cakam na multienzym od RNG...uvidime, co to spravi.
a ano, aj voda, ako sucast detoxikacie :o)))
ja som sa pokusala, infikovat, aspon takto, cez prispevky
vravim, myslim, ze najviac mi pomohla zmena zivotneho stylu, stravy.. detoxikacia, pozitivne myslenie a viera v to, co som uz davno pisala
Rencaa. Poznáš tú pesničku od Opatovského, spieva sa tam: Tak už zase lietam, tak už zase žijem, plný novej sily, plný energie...
Rencca. Nieje tá tvoja choroba, ktorej sa hovorí zdravie nákazlivá? Že by sme sa išli nakaziť:-)))
RNG, ďakujem za radu. Objednávam:-))) U teba samozrejme:-)))
nuz do bmi 21,5 mam vraj este 10kg navyse o))). ale ja som najspokojnejsia hlavne z toho uzasneho pocitu prilevu energie