Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

palma111

elessar ahoj, prosim ta daj mi vediet ako bude fungovat ten multienzym, lebo mam dve kamosky, ktore chcu tiez pribrat a maju s tym problem....

RNG

elesar, nezabudni na Betain HCl, tam to obvykle cele zacina, nedostatok zaludocnych kyselin, co sa prejavi palou a plynnatostou.

elessar

RENCAA...ja skor riesim opacny problem - ako pribrat. verte ci neverte, aj taketo problemy trapia ludi :))) hlavne sa snazim vyriesit dilemu ako pribrat a stravovat sa pri tom pomerne zdravo. stale som na nejakych 57 kg, no a pri vyske 175 cm vyzeram ako modelka :))) uz dlhsie mam podozrenie na zla travenie takze nedockavo cakam na multienzym od RNG...uvidime, co to spravi.

rencaa

ja som sa pokusala, infikovat, aspon takto, cez prispevky
vravim, myslim, ze najviac mi pomohla zmena zivotneho stylu, stravy.. detoxikacia, pozitivne myslenie a viera v to, co som uz davno pisala

navi

Rencaa. Poznáš tú pesničku od Opatovského, spieva sa tam: Tak už zase lietam, tak už zase žijem, plný novej sily, plný energie...

rencaa

nuz do bmi 21,5 mam vraj este 10kg navyse o))). ale ja som najspokojnejsia hlavne z toho uzasneho pocitu prilevu energie