Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Palma, ďakujem ti za starostlivosť. Už som z najhoršieho vonku. Borelióza je na ústupe, a to ju čaká ešte Mačací pazúr, GSE a EOL. Dúfam, že ju tým úplne dorazím...

navi

Tým, ktorým pomáhali anxiolitiká, a chcete ich brať v prírodnej forme, tak kým doručí RNG zásielku na Slovensko, tak tu je toto: -odkaz odstránený-

RNG

B-15 tiez zvysuje chut. Tj. asi ho nepotrebujes na dodanie chuti....
Ale je to tiez nootropikum a ovplyvnuje nervovu cinnost, ktovie....
Enzymi ti definitivne zlepsia travenie a absorbciu zivin. Zo zlej absorbcie su rozne nasledky, od znizenej imunity, cez znizenu regeneraciu az po nervove nedostatky.

elessar

RNG...betain som skusal, nijak extra nepomohol, stale ma nafukovalo a nafukuje...tak snad pomoze multienzym. ako funguje ten vitamin B15??? ja som zatial pocul iba to, ze napr. B 12 je na chut do jedla...ale ta mi teda vobec nechyba :))) ja by som zjedol aj slona.

RNG

palma, pri vyskumoch vo Finsku (malo slnka v zime) zistili, ze pridavanim extra vitaminu D znizili pocet depresii. Takze mozno pre to su rybacie oleje tiez antidepresiva.

RNG

ellesar, co tak pivne kvasnice alebo pravy kalcium pangamat(B-15).
B vitaminy su vseobecne proti depresiam a B-15 je hodne zriedkavy. Ten mam osobitne, lebo sa inac nenachadza v B komplexoch

palma111

navi, ahoj, snad sa dostanes co najskor z boreliozy a urcite ti strpcuje zivot, vplyva aj na neurologicke problemy,depresie atd. pozri link: www.borelioza.sk palce a bud trpezlivy, co narobis, ja som tiez vkuse v prirode alebo lezim v trave ale tu klieste nie su...
Ak by niekto velmi tuzil po dakej lampe, tak mam znamu v USA, mohla by nam nejaku dobru kupit, popytam sa jej ak by niekto chcel, ja sa mom. citim fajn, takze teraz v lete mi to netreba, uvidim co zima...