Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

navi, aka je koncentracia aktivnych latok v lubovniku nemam ani sajnu.
Odhad(vycicane z prsta) je medzi 0.05% hypericinu v susine do 0.3%, ale to sa zrejme meni z rastliny na rastlinu a tiez vzhladom ku pocasiu a casu zberu.
Preto je potrebna standardizacia, aby sa ludia nepoddavkovali ani nepredavkovali.

navi

Face, ďakujem. Dnes so zasa zaznamenal rekord v zoslabení derealizácie. Keď to takto pôjde ďalej, tak aj vyzdraviem:-))) Dnes som si na výlete zobol z kvetov a listov ľubovníka, ktorý sa pritrafil pri ceste. Včera som si dovláčil zopár kúskov ľubovníka do záhrady, aby som si mohol občas zobnúť z neho:-)))

ooo

pozerám, že ste riešili TV... to my riešimi už len miestami... žijeme s priateľom bez telky na moje výslovné želanie, zo začiatku to bral, že ok, že ma to prejde, že mi bude chýbať a tak, že nakoniec a ustúpim, ale mne je bez nej super, ešte nikdy mi nechýbala (pol roka je to). Cez hokej to bolo horšie, trochu pišťal, ale teraz už ani cez futbal nefrfle, nejako si na to zvykol :)Ja volám telku, že to je likvidátor vzťahov

navi

Včera som matne zažil pocit skutočnosti okolitého sveta. Je to najkrajší pocit, aký poznám!!! Vy, čo tento pocit máte stále, vážte si toho, pretože nič cennejšieho v živote nepoznám!!!