Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

navi, 5-HTP som nedavno poslal.
Z cajov mam zatial guaranu, graviolu, mate, Vilcacoru(uncaria tometosa) chanca piedra, damiana.
Ucinna davka Vilcacory je 2 lyzice do pol litra vody, povarit 5 minut, odstat zakryte cez noc, zliat-nefiltrovat, ochutit a postupne pit.

navi

Rng. Vilcacoru varím 5 minút. Je lepšie ju hneď precediť, alebo ešte nechať vyluhovať? Čo z tohoto máš vo svojej ponuke?
www.fytokomplexy.cz

lorriee

Jajajka hneď na úvode tej stránky je popísaný začiatočný priebeh lymfómu, ale skutočne si myslím, že nemusíš mať obavy. Navi ja viem, tak ma neber vážne :) Želám ti všetko dobré. A Oli ty si ceeeelkom mimo obraz, ale nič to. Viac ma tu neuvidíte, sľubujem. Držte sa

oli

lorriee, nestačím sa čudovať.K svojej provokácii zneužiješ aj iných,len aby si upútala pozornosť damiana.Si ozaj exot a pridávam že manipulátor.Zdá sa že damian ťa dobre pozná a ozaj mu nestojíš za to aby ti venoval pozornosť a nielen on.

kosa

len tak k veci,

kto moze dokazat ze lekar sa pomilil ( teda pomylil, sorac) a kto moze odsudit lekara ( teraz neberme tu vec Dr.Jurkovica) za to ze poskodzoval svojimim rozhodnutiami zivoty mnohych?
mozno ze aj toto sposobuje depresiju.

kosa

lorriee,

vela skody narobyli ti v bielych plastoch. im nikto nikam nezakazal pristupy hoci by to nebolo od dobrej veci...

navi

Lorriee, ty si fakt exot. Jednoznačne si dala najavo, že sa ťa nedá brať vážne. Nato si príliš iracionálna.