Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Inak to chcem aj ja vediet co Sony a Elessar. Odkedy vysadzujem AD, tak som nonstop unavena a stale spim. Myslela som, ze to je len jarna unava, ale ked to pocitujete viaceri..

navy

Je zaujímavé, že až teraz,pri užívaní Vilcacory sa mi výrazne zoslabuje derealizácia, ktorá je príčinou mojich psychických problémov. Nehovorí vám to niečo, ak poviem, že Vilcacora zobúdza imunitný systém človeka?

aduliena

No čítala som ten článok o očkovaní, čo sem dal sony....
No hrozné!!! Veď som si uvedomila, že možno som aj ja ochorela z niektorého očkovania!!!

ooo

tak to by aj mňa zaujímalo, čo sa pýta Elessar, lebo ja som po vysadení cca 2 mesiace a unavená som stále ako pes... ale teda ja som bola aj keď som brala AD, to bolo jediné, čo mi nevymizlo