Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

aby som nezabudol aj na doplnky, rozne zelene zmesy tiez silne odmoruju(mlade zelene travy, spirulina, chlorella, dunaliena salina... a ich zmesy, napr Good N Green)

RNG

aduliena, odmorit telo.
Enzymi, voda, chelatory, vela cerstvej zeleniny, hlavne zelene vrsky zeleniny(petrzlen, mrkva, cilantro= zeleny vrsok koriandra).Nuz a aktivne uhlie a tekute zeolity tiez.
Ked chces vediet zamorenie tela, prave som tu niekde cital, ze posielaju niekde do Polska vzorky vlasov na meranie zamorenia z tazkych kovov(olovo, ortut, kadmium...)

aduliena

Navik, a čo by som mala mať ako autistické deti??
Mám teraz smutné obdobie....som na to sama, tak som sem napísala...

navik

Adulienka spamätaj sa, nakúp si nejaké prírodniny na depku, a hlavne sa nechaj vyšetriť, či nemáš niečo podobné, ako tie autistické deti.

navik

Rencaa. Lekárov treba nakopať do riti, aby si konečne uvedomili, čo majú robiť!!!Človek aby ich vychovával. nafúkancov jedných. Ktovie, či aj moja choroba nieje spôsobená nejakým takýmto nešvárom medicíny.

aduliena

V poslednej dobe som stále smutná, bez nálady, čo mám robiť. Mám niekedy pocit, že sa z toho všetkého zbláznim....nič ma nebaví, nechutí mi jesť...
Poraďte....

rencaa

som nastvanaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!
po dlhom case som si dala vygooglit aspergerov syndrom. to je synova "diagnoza". neuveritelne, co som nasla: www.ockovanie.org
no na porazenie. co poviete????
podnetom mi bol telefonat zo skoly, kde syn chodi pol roka, skola pre deti takto postihnute, a oznamili, ze mam prist na pohovor, lebo oni ho nevedia klasifikovat. oni nevedia co s nim, tiez na porazenie. ale zato vedia mu dat aj poznamku a hned vedla aj 5, ked nema ulohu.. do pekla!!!
a domace vzdelavanie u nas v nedohladne. a ked aj, tak len pre pedagogicky vzdelanych rodicov. :(