Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
NAVI to nemyslím, že ňou niekedy prestanem byť - iba ak zomriem :) a to nebude v dohľadnej dobe, lebo ja som bojovníčka :)
Lorriee. Dúfam, že sa z tej rakoviny vylížeš natoľko, že prestaneš byť onkologickou pacientkou:-)))
Lorriee. Ty si začala, ja som len reagoval:-)))
Elessar, nechcem tu zverejnovat meno, ale nie je to ta, co si napisal. Tych ani nepoznam. Oni su v nemocnici? Lebo moja ma ambulanciu vo vlastnom dome nad nemockou.
A NAVI ja na rady RNG vždy dám, už aj ľudia okolo mňa užívajú výrobky od neho :)(ich zásobujem)
Navi už to uzavrime s tým Damianom, ok? Horkokrvnosť nikoho mi nevadí... a vôbec nejde o to, či mňa niekto vytáča alebo nie... už to nechcem rozvíjať prosím
OLI ja som 6 rokov po liečbe a mám za sebou 12 CHT a žijem... hm...
navi, odvar z vilcacory je pravdepodobne na rakovinu lepsi(15 gramov) nez 2x10 kvapiek Samenta.
Pravdepodobne, lebo extrakciou sa mnohe latky z vilcacory(uncaria tometosa) vyhodia. Na liecenie Boreliozy ale viaceri lekari stoja za Samentom viac, nez za originalnou bylinou uncariou.
Takze neviem. Pre istotu mam obidve k dispozicii a samozrejme bylina je vzdy lacnejsia, nez vytazky z nej.
Že je Lorriee onkologický pacient, to mi je ľúto, aj keď ju to neoprávňuje k neprimeraným útokom. Ale zamyslela som sa nad tým, keď čítam alebo počúvam doslovne v správach, že ten alebo onen prehral svoj boj s rakovinou, napriek tomu že absolvoval 10 až 12 chemoterapií. Mohol ten človek boj vôbec vyhrať ak vybral také množstvo chemoterapie?
Rng, nieje vývar z Vilcacory rovnako účinný na rakovinu ako Samento, len cenovo výhodnejší, keďže to je produkt, z ktorej sa Samento vyrába? Inak Lorriee, daj na radu RNG, je najlepším prírodným liečiteľom, akého poznám!!!
Inak RNG, do svojho poradenského šuflíčku depresia a iné podobné duševné poruchy môžeš smelo zaradiť aj Vilcacoru. Zatiaľ má najlepšie účinky na odstránenie mojej derealizácie.