Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Vždy si povedzte, čo máte na srdci, aby ste ostali sami sebou a neboli depresívny kvôli druhým.
Nesnažte sa byť lepší než ste, potom možno nebudete mať depresiu.
Pi hľadaní témy Borelióza,som postupoval nesprávne, lebo som nehľadal v témach, ale cez google vyhľadávač, ktorý nezobrazuje všetky témy z tohoto webu. Preto som nič nenašiel.
Ďakujem RNG.
navi, bolo uz viac tem na boreliozu tu na fore, tiez je spomenuta na autoimunnych aj s odkazami na roznu literaturu.
navi, dlzka varenia je hlavne zavisla od jemnosti mletia. Cim jemnejsie mlete, tym kratsi cas staci.
Produkty Rain Tree su velmi jemne mlete.
Obzvlast dlhe varenie(20+ minut) si vyzaduje lapacho(Pau D Arco), lebo je to casto hrubo mlete lyko(ini vyrobcovia) a ucinne latky v nom su velmi slabo vodorozpustne.
RNG,
je nacase slovenske organy co najviac odtazit a zbytocne nevhanat do roznych obchodnych zalezitosti nakolko to ani zakaznikom ani predajcom nepomaha.
cim menej zasahov so strany statu a vlady tym lepsie pre Slovensko a obcanov-zakaznikov a predajcov.
RNG. Chcem založiť novú tému Borelióza, kde by som chcel dať všetko, čo si mi napísal. Len teraz neviem, či je optimálne variť 5 alebo 10 minút Vilcacoru. Raz si napísal 5 a raz 10 minút.
inac doviezt mozem cokolvek z vyberu na www.rain-tree.com, ak to Slovenske organy prepustia.