Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Pi hľadaní témy Borelióza,som postupoval nesprávne, lebo som nehľadal v témach, ale cez google vyhľadávač, ktorý nezobrazuje všetky témy z tohoto webu. Preto som nič nenašiel.

RNG

navi, dlzka varenia je hlavne zavisla od jemnosti mletia. Cim jemnejsie mlete, tym kratsi cas staci.
Produkty Rain Tree su velmi jemne mlete.
Obzvlast dlhe varenie(20+ minut) si vyzaduje lapacho(Pau D Arco), lebo je to casto hrubo mlete lyko(ini vyrobcovia) a ucinne latky v nom su velmi slabo vodorozpustne.

kosa

RNG,
je nacase slovenske organy co najviac odtazit a zbytocne nevhanat do roznych obchodnych zalezitosti nakolko to ani zakaznikom ani predajcom nepomaha.
cim menej zasahov so strany statu a vlady tym lepsie pre Slovensko a obcanov-zakaznikov a predajcov.

navi

RNG. Chcem založiť novú tému Borelióza, kde by som chcel dať všetko, čo si mi napísal. Len teraz neviem, či je optimálne variť 5 alebo 10 minút Vilcacoru. Raz si napísal 5 a raz 10 minút.