Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Elessar, lebo keby som napisala meno, tak by som tu nemohla "ohovarat":D Ale psychiatricku som mala Guttenovu, ale uz k nej nechodim.
1 na lymfom.sk nebolo zle, pokial si ma XY nezacala arogantne provokovat podporovana provokaterkamy z ineho lymfomu. Ak by som chcel, hned sa tam prihlasim a vratim. Ale nechcem, lebo to nema zmysel. Z niektorymi uvedomelymi ludmi z lymfomu komunikujem inym sposobom a to mi staci.
2 Damian nikoho nemanipuluje, lebo z toho NIC nema. Davam informacie a je na inych, co s tymi informaciami. Nikoho san a tomto fore nesnazim dotknut a urazit, o co sa naopak snazia niektori, ale to nic. Nie som tu pre nich…
2 A kto ma istotu ze som “len” zdravotny brat? Niekto sa moze velmi mylit. A, ze mam prazdny zivot a ze nic nerobim, len sedim za PC a ze nic neviem atd atd. Trapne.
3 Ak chcete ludkovia zdravo komunikovat o problemoch zdravotnych na tomto fore tak komunikujte. Toto nie je lymfom.sk …
4. Napisal som v tejto teme nieco o depresii, co by nebola pravda? Doposial som info podaval HLAVNE z akademickych elektronickych zdrojov z www.pubmed.com , info, ktore sa akosi nedostava na verejnost koli stretu zaujmov. Tak aka DEMAGOGIA.
5 Takze, O COM JE REC? O nestastnych jedincoch? Nuz, tu je jeden dokaz, ze stress, hnev, nenavist, zlost, zatrpknutost znacne vplyva na lymfaticky system, kedze ten sa pri psychiickej zatazi a negativnymnervovym vzruchom nedokaze detoxikovat.
6 A samozrejme, nech sa deje cokolvek, viac sa to provokativnej temy o mojej osobe zapajat nebudem. Nie som tu na to.
6 :-)
Face, ty nie si z B.Š.?
Lorriee, a čo keby si tú rakovinu dorazila práve tými produktami, ktoré radí RNG?
FACE... ty si teda potrpis na anonymitu, ked nechces napisat ani len meno svojej doktorky :))) robim si srandu, samozrejme to meno ma ani nezaujima...pytal som sa len tak, ze ked uz sme z jedneho mesta, ci si spravne tipnem...
RNG...preco pises, ze "bohuzial" sa sojove produkty nachadzaju vsade??? su naozaj skodlive???
Ja som na sojove produkty nenaletel, ale zialbohu sa nacjadzaju vo vsetkych jedlach, ci sa nam to paci, ci nie. Preto moja zena vari zo surovin.
Mlieko (kravske) rozhodne nenahradzam sojovy, Kedze som z mladosti navyknutu nsa mlieko a mliecne vyrobky hoci viem, ze uz surove mlieko pit nemozem prakticky vobec a kvasene produkty su tiez uz ciastocne zdrojmi alergii, neviem sa ich zbavit .
Snazim sa ich ale aspon obmedzit a beriem enzymi na ich stravenie.
FACE... myslel som psychiatra, nie psychologa. trochu ma prekvapuje, ze nepoznas ani jedno meno, lebo psychiatrov vo zvolene je iba niekolko (teda, ak sa ich rady nerozsirili odvtedy, co som prec :)))
NAVI, LORRIE...skusme oslovit odbornika. RNG co teda hovoris na sojove mlieko a jeho vplyv na ochorenia stitnej zlazy??? tu je link obhajcu a odporcu. sam nahradzam kravske mlieko sojovym, tak by som chcel vediet, ci som obetou "sojoveho sprisahania", ktore mi moze ublizit, alebo sa skutocne stravujem zdravsie.
-odkaz odstránený-...