Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

lorriee

jajajka choď na www.lymfom.sk, tam je chat a kopu ľudí, čo to prežili... nechajme už túto tému tým, čo chcú riešiť svoje depresie, ok? Ale myslím, že ak nemáš iné príznaky, tak sa nemáš čoho báť

jajajka

a ako sa ti to prejavilo? aj ja sa bojím - asi depka- či to nemám tiež. Bola som na sone štítnej a tam mi zistili aj zvačšené uzliny. Ževraj po nejakom zápale ale od vtedy si namýšľam a som z toho k.o. Uzliny hmatné nemám len na usg mi to zitili.

lorriee

radšej v tomto prípade pocity nemaj, lebo ťa zavádzajú... ešteže sú ľudia, čo sú vždy na strane spravodlivosti

nika-v

lorriee, máš ozaj vybraný štýl komunikácie. Arogancia damiana, demagógia a fanatizmus damiana, prázdny život atď.,len tu prítomní to zle pochopili, však? Mám pocit že tvoj štýl písania už poznám aj s inej témy.

lorriee

Damko vitaj :) ja sa k tomu viac tiež nevyjdrujem... celé to nemal byť útok na tebe, len to tu bolo pochopené celkom inak ako som to mienila... no ale veď nič. Vieš dobre,že ja vo veľa veciach s tebou súhlasím.