Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga
opustil ma
no to je pravda,lebo cita to kde kto,aj prave taky co tie parohy nasadzaju a potom sa na nas zabavaju:)))......pokojnu noc prajem.
Ale tak si hovorim,ze sem piseme s tym rizikom .A je to dobre aj pre nas same aj pre tie co potrebuju poradit a podrzat.Tak len piste ak nieste znechutene .Ja niekedy som.Ale potom sa to snazim prekonat a povedat si ,ze to je jednoducho riziko a hotovo.
oprava-nemal
no to su,len aby raz on namal parohy...
Niekedy su tu strasne tipky ,ale ako pisal Andrej zlo sa tazko nici a uplne sa to ani neda.
Zenyyyy utekajte domov, uz moci do inj, mozno este stihnete do trojky zapojit sa. oooooch, ma ju sladku ta jeho, co???
no,ja som ho velmi milovala a mali sme aj syna...a on by mi to ani nebol oznamil,keby som na to nebola prisla,on zatlkal do poslednej chvile,az ked mi znami presne povedal meno atd.tej...tak uz nemohol dalej zatlkat...
ked to ten moj ex oznamil, ze ma inu, bolo mi jasne ze to je koniec a ic som stym nerobila. Naopak, vtedy aj keby za 1o min to odvolal, je koniec.
MOJ EX BOL TAK VYCURANY,ZE KED TO PRASKLO,TAK A JA SOM SA TO DOZVEDELA,TAK POVEDAL,ZE SA S NOU ROZIDE,JA SOM PRAVDAZA MU UVERILA A DRUHY DEN SA S NOU ZASE VALAL V POSTELI...
stretch11-- ako vyzera vase manzelstvo teraz? keby sa mne take nieco stalo, tak sa to casom rozpadne asi potom vdaka mne.