Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga
opustil ma
prepacte....ja pridam len toto: MUZI MAJU NASRATE V HLAVE
Peters, preco potrebujes urazat, robi ti to dobre??? Mohol by si nam porozpravat o svojom vztahu,vztahoch???Alebo aspon ako chlap nam vysvetli, preco muzi (vacsina-sorry vynimky)potrebuju podvadzat??? ...a to nie sme na zahodenie upozornujem a niet vaznejsieho dovodu pocas manzelstva na rozvod. Hmmm???Na druhu otazku mozte odpovedat aj ini muzi.Mozno spolocne k niecomu prideme.
netrap sa tym,ved tym,ze chlap si najde inu neznamena,ze nas tym ponizi,ponizi len sam seba tym,ze sa nevie ovladat...ja osobne sa necitim ponizena ani sa za to nehanbim,lebo to nie je moj problem,ze sa ex nevedel ovladat,mne skor bolo luto syna...ze nemohol vyrastat v rodine...atd.teraz je dospely,tak uz je to jedno...ale,je to uz v cloveku...
No asi uz tu nebudem pisat taketo poznamky mi nerobia dobre.Drzte sa babulky a nech vam to vyjde.Pripadne stretneme sa na inych temach.pa
nashira, mozno, ze ten tvoj manzel dalsi v poradovniku obraba kolegynu, co ty vies? Pritahujes take typy, tak sa mu dobre prizri, ci nema znacku medzi nohami...To ti radim ako fakt, lebo som chlap...
ano citala som to v Tvojom clanku...ale nechame toho aby sme sa do toho nezamotali.Ved to je jedno,aj tak su svin...,toto ich neospravedlnuje...to by potom kazdy mohol sa vyhovarat,aj zena som v prechode tak si idem dokazat,ze som este zena...atd.to by to vyzeralo,keby po kazdom zivotnom zlome sa mali aj zeny takto zachovat...Sodoma komora...je to proste zivot a osud zien.
mariaa. súhlasim s Tebou. A ako sa mozes v mojom prispevku docitat aj moj nazor je ze chyba je v charaktere cloveka a jeho ne-pevnych zakladoch. Od toho potom vyplyva ako zvladne tie svoje hormonalne vykyvy a zivotne situacie.
takze podla tychto clankou ani za to nemozu?je to blbost,ved aj zena prechadza vselijakymi zmenami v zivote...Ja zastavam stale nazor-JE TO CHARAKTEROM CLOVEKA...
Tak dobre si to napisala goga....ano ja dufam ,ze som si vybrala z toho tretieho vykladu.....t.j. ta najkrajsia verzia.
Kocky, som prekvapena, ze sa nam to tu takto rozbehlo, az mi je smutno, kolko dobrych a sklamanych zien je vsade dookola. Nie je to zaujimave, ze sa zatial neozval ziaden chlap? Mozno by nam to vedel vysvetlit svojim muzskym myslenim.Myslim si, ze chyba je v charaktere cloveka a jeho ne-pevnych zakladoch.Citala som jeden super clanok co sa mi potvrdil aj v nasom vztahu. Dr. Fabian pise o druhej puberte-andropauze kde rozobera problem muzov."Muži si chcú dokázať, že nepatria do starého železa, chcú si užiť, bez ohľadu na dôsledky, teda rozvrat dlhoročného manželstva, aj úškrny okolia. „Často si hľadajú mladú frajerku aj preto, aby si vyskúšali svoje sexuálne schopnosti,“Druhá puberta muža môže skončiť aj rozvodom a založením novej rodiny. Ale málokedy sú muži skutočne spokojní. Ťažšie sa prispôsobujú novému spôsobu života, sú zvyknutí na istý štandard z pôvodnej rodiny, navyše treba riešiť otázku bývania s novou rodinou, občas pribudne ďalšie dieťa... tak toto je den typ tzv. BUJAČINY(moj slovnik)
Ideme na druhy typ muzov:"Kríza stredného veku sa môže prejavovať aj túžbou muža dopriať si všetko, o čom sníva od detstva a čo si kvôli rodine nedoprial. Keď začne muž prehodnocovať svoj život veľakrát zistí neveselé veci: že pracovne nedosiahol, čo chcel, jeho vzťahy s rodinou nie sú harmonické, jeho priatelia majú viac. Preto si muži počas „svojich dní“ kupujú státisícové „hračky“, podnikajú dobrodružné výlety, menia pracovné zameranie alebo búrajú svoj život od základov" kocky a toto je moj pripad - odisiel vraj za bohatou, aj ked si myslim, ze aj my sme mali hojnost vsetkeho. A svojej dcere som v ten den ked odisiel povedala. Mojko, aj tak sme bohatsie jak nas ocko. On ma 3 auta,
jak sa teraz chvali kazdemu a my mame jedna druhu a to je pre mna vacsie bohatstvo jak kusy srotu.
Tretí typ mužov:
"Zo zdatného a optimistického muža sa môže zmeniť na slabo výkonného, pesimistického, negativistického frfloša - pokles mužských hormónov, najmä testosterónu,“
Kríza stredného veku postihuje každého muža. Môže trvať mesiace, roky, ale niektorí ňou trpia až do smrti.
Ale...existujú vraj aj takí, čo to zvládnu(všetky tie ich hormonálny výkyvy zdravým rozumom ale tých je mizivé percento, to konštatujem ja a požehnaná to žena čo ma na takého šťastie. Ale nadej zomiera posledná...a čo keď ešte na takého rozumného natrafíme, čo keď niekde na nás taký čaká:-))Všetkým sklamaným nám to zo srdca želám!!! Tak dnes idem o takom snívať a Vám kočky moje želám dobrú noc a pekné sny:-))