Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga
opustil ma
nerozmyslam...treba zit kazdu minutu tak ako to ide ...aj tak nas nic neminie...
kajka...ano no je to tak...aj s nimi aj bez nich je to zle...ale su aj taki s ktorymi je dobre ,len ich treba najst..neboj najdes takeho,ak este nemas...alebo mas a je zly...tak vymen...ved oni menia nas...tak teraz pre zmenu ty zmen jeho ,ak sa neda s nim nic ani po dobrotky ani po zlotky :) ,ale to len na odlahcenie...keby to bolo take jednoduche ,ze???nelamali by sme si tu hlavy ...dobru nocku zienky...ja idem dalje upratovat...
s chlapmi je to tazke, tazke je to aj bez nich, v poslednom obdobi sa mi to potvrdilo.
mariamaria, ty len vobec nerozmyslaj nad katatrofickymi scenarmi :-)))
goga veru neskutocne ani mi nevrav,lebo uz budem ocakavat najhorsie haha...ale nie...ja som vzdy pripravena zasiahnut...juj by som dala aj jemu aj jej...haha...ale jedno viem uricte...aj keby sme sa rozviedli ,tak moja dcera otca nestrati...on je fakt skvely a milujuci otec...:)
kajka vydrzat nie je tazke tazsie je stratit muza ,ktoreho lubis...a uznavas ho...mas ho za otca svojich deti...mas v nom oporu a veris v jeho lasku a doverujes mu vo vsetkom...ale ked jedneho dna precitnes a to comu si verila nie je zrazu pravda...to je tazke...
mariamaria, NESKUTOCNE, aj moj uz po 30-ke sa len pozoroval ako starne, vlasy, vrasky...a vobec ma nepocuval ked som niekedy povedala, ze ja predsa milujem aj jeho ciarky pod ocami...su tak zahladeni do seba ze hroza!!! Ide uz spat, tak sa maj pekne. Dobru noc!
idem ja ta...mne zajtra pride svokricka na navstevu na cely tyzden...juj to bude ...musim este doupratovat...ked dcerka spi tak je to take lahke upratat...ked je hore je tazke udrzat poriadok...haha...ach a este musim navarit...juj sa mi nechceeee...ale musiiim...tak dobru noc goga...a nech sa ti sniva o niecom krajsom ako nejaky chlap:)
Goga, ja ta obdivujem uz len preto, ze si to vydrzala 20 rokov s jednym chlapom, ja si to neviem predstavit a to niesom z tych nast-rocnych.
mariamaria, tak to mi citas z duse. Zdielam Tvoj nazor!!!!!!!!!!!!
tak tak goga veru nekonci ,keby koncil ,tak by to bolo jednoduche ...ze???hm...ale je to vzdy tazke...
moji rodicia su spolu dlho predlho...ja som si ako dieta zelala ich rozvod...ale su stale spolu...a stale sa posuvaju do inych levelov...ale oni su v podstate stastni ,tak ako si ziju...hm...je to fakt zlozite...cely zivot a vsetko...