opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

jogina

pre mariaa> ako povedla goga ,ak boli nieco na dusi tak sa to prejavi na tele, myslim ze som citala tvoje problemy na inej teme a celkom som sa cudovala kolko liekov beries , nepoznam ich zlozenie ,ale stavila by som na prirodne veci , a este treba liecit podstatu choroby nie jej dosledok skus precitat www.energy.sk , je to navrat ku korenom ,a myslim ze by ta to mohlo zaujat

goga

mariaa, ja by som sa poradila s nejakym odbornikom na stravu, napr. pacia sa mi nazory Igora Bukovskeho na stravovanie - on vie co je na aky problem dobre(aj moja babkastale hovorila je zdravie a krasa idu zo zaludka). A na hemeroidy je velmi dobry mysochvost(caj). Tie tvoje problemy mozu byt aj od skoliozy lebo si predstav napr. hadicu od vysavaca, ked sa ti pokruti tak uz tam neprudi vzduch. Tak isto je to aj s nasimi chrbtami. Ked nie su v poriadku neprudi tam energia ako by mala a preto je nieco viac vyzivovane nieco podvyzivene. Telo automaticky nie je v rovnovahe a to je tiez spustac roznych ochoreni.Kto ma skoliozu, okrem natahovania a civicenia by mal chodit aj na masaze a uvolnit svalstvo na tej skratenej zatocenej casti. To je super aka si bojovnicka!!!Vsetko je o psychike. Ak sa nepoddame, tak vsetko zmakneme(ak je to aj Bozia vôľa) :-)

[zruseny12]

GOGA,velmi dobre rozmyslas,presne tak stress je tiez velmi velky nepriatel cloveka.No ja mam tetaniu-nedostatok vapnika,esovitu skoliozu pocinajucu spondiozu,ostoochondrozu,syndr.chronickej unavy,hemeroidy 2stupen,zlatu zilu,malo vitaminu sk.B-to sposobil stress a aj mi podrazdil tak creva,ze si ich teraz nemozem dat do poriadku.Mam zle travenie, velmi nizky tlak.Nalepili sa na mna vselijake alergie.No dufam,ze som nic nevynechla.Ale keby si ma stretla tak nikdy by si nepovedala,ze som chora.Som stihla,udrzujem sa,takze na mne to nie je vidno.S tym co pises o stresse mas naprostu pravdu,len sa drz,lebo 80%chorob su zo stressu.Staci,ze sa Ta chyti jedna choroba a uz to ide s clovekom dolu vodou a kord ked uz mas viac rokov,ale dnesnej dobe su aj mlady a uz tazko chory.Ja tie problemy mam od narodenia dceri,ta ma teraz 11rokov a to sa postupne stupnovalo.Skoda,ze si nemozeme popisat,lebo dcera chce ist na PC.Prajem Ti krasny vecer aj ostatnym.

goga

mariaa, tiez som na to uz mysela, ze je dobre udrzat tuto temu nejaky ten cas, aby sa niektore zeny poucili, niektorym sa otvorili oci...mariaa, ake mas zdravotne probl.o ktorych pises ak to nie je tajne?Vies ja sa aj preto snazim maximalne zvladnut to moje sklamaie zivotne, lebo si uvedomujem, ze dlhodobi stres cloveku vie velmi poskodit. Sadne si potom na nejaku partiu, slaby clanok v tele a ta cast sa zacne kazit, ludovo povedane.

goga

Je to mozne, ze citim len velku lutost nad manzelom aky je slaboch(to ze nas s dcerou nechal)??? Ale to je fakt skutocny pocit. Vobec nemam take emocie ako zlost, nenavist a pod. len mi ho je velmi velmi velmi luto... Inak to zvladam az napodiv dobre. Mate s takymito pocitmi nejake skusenosti???

[zruseny12]

..a to sa netyka len partnerskych vztahou,ale je tu aj zdravie atd.zivot je velmi nespravodlivi,ale co narobime,ked sa pozeram na TV kolko je ludi este z vacsimi problemami tak aj tak clovek ma stastie...oproti niektorim ludom...aj tak mozem dakovat bohu...ze sa mam ako mam,hoci tiez mam zdravotne problemi...

[zruseny12]

pre mna je osobne uzavreta,len su ludia ,co do toho sturaju...a mam este 11rocnu dceru,takze mam co robit...kazdy mame svoje osudy a musime to nejak prekonavat...

jogina

no tak to mas stastie, ze si sa z toho kruhu dostala, aspon dufam , asi na tvojom mieste by som uzavrela kapitolu v tomto zivote a sustredila by som sa na syna, aby nebol ako jeho otec , co dufam ze ani nebude a verim ze budes nan pysna , neviem si ani predstavit kolko zivotnej energie a stersu ta to muselo stat a tiez ostatne zienky v podobnych situaciach , keby to tak aspon nebolelo pri srdiecku ze milovany clovek dokaze takto ranit a este ktomu bez hanby ,od takych najrychlejsie prec a netrapit sa nad nimi nestoja za to ani len na okamih

[zruseny12]

no ja ho povazujem za nevyspeleho do dnes,a mas pravdu,lebo ked to tiahli spolu,tak ona mu stale len robila co mu na ociach uvidi...a zo mna chceli iba sluzku ktora bude cusat a robit...ale nedala som sa tak,tak som aj dopadla...no len mne najviac bolo luto syna...vies ona bola velka komediantka.ked ju mali zhodit z funkcie riaditelky skoly,tak zvolala /ked zhadzovali komunistou/celu skolu a zacala sa vyhrazat,ze si nieco urobi ked jej nedaju doveru,a hlavne ze doma rozhadzovala vlastnu rodinu synovi.A to mala byt prikladom pre deti.Tak ju nezhodili,a po case bola zase ta svina ako pred tym...

jogina

no mariaa. svokricka to skusala na teba s tou prevychovou asi pre to ze velmi dobre vedela ze to u svojho syna nezvladla, tak ta chcela spracovat aby mal jej synacik vsetko co sa mu zamanie