opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

goga

mariaa, moja svokra cely cas tvrdila, ze sa nam nebude miesat do manzelstva. A nemiesala sa ani ked manzel bol ku mne hruby a ona to videla a ani necekla-neuvedomovala si ze ked niekto vidi ako inemu ublizuju a nic nepodnikne tak je spoluvinnik.Neupozornila ho aby sa slusne ku mne spraval. Teraz tam manzel chodi za nou jak na klavir, hoci skoro 20 rokov mu vobec nechybala. Asi potrebuje aby ho niekto lutoval, alebo neviem co.

[zruseny12]

presne tak,takze ja som nemala ziadnu sancu...a najhorsie bolo to,ze hrala na dva streny,pretvarovala sa jak jej zalezi na nasom manzelstve a na druhej strane drzala zo synom.A vies,co mi najviac bolo luto a nepochopila som dodnes?moj syn bol jej prvorodeny vnuk a jemu zobrala prakticky aj otca.A bola to vzdelana zena-2vysoke,riaditelka skoly....ale ,bola to velmi zla a zakerna zena...a nakoniec to aj takk skoncilo,ze aj Rozvodovy list zmanipulovala,lebo ona predtym ako isla za riaditelku skoly,tak pracovala na kraji za komonistou...tak mala este znamosti...nas ROZVOD bol len taka komedia...

jogina

citat tuto debatu uz dlhsie , a obdivujem vas ako bojujete s nepriaznov zivota. pre mariaa: hovoris ze tvojmu ex este pozehnala jeho mama , je to silna kava ked este ajmatka podporuje syna aby takymto stylom rozbijal manzelstvo ,asi sa nezamyslela ake by to bolo keby to spravil niekto jej, a asi z toho to vsetkeho to vychadza,mamicky svojich synacikov maznaju , vsetko im kladu pod nos a z vychovy svojich maznacikov vyradili ucit ich k ucte voci zenam svojim manzelkam a celkovo voci sviatosti manzelstva, (cest vynimkam)

wowo

Pre Elisu.myslim si, ze on je prepracovany.Je vtipne ako popisujes ze 37 r. nie je stary:) ja mam 38 rokov a necitim sa stara.Moj partner ma 41.CHut na sex mame obaja.Na zaciatku myslim prvy rok chodenia sme spolu spavali kazdy den alebo odbedn. teraz kedze riesime ine veci ,zamestnanie a tak a sme unaveny tak spime spolu asi kazdy treti den.Nastastie sme vecinou rovnako zniceny, alebo on vyzaruje taku unavu ze nemam v ten den tiez uz chut, alebo opacne.Obcas sa stane ze nemam chut ,ale premozem sa ,a nie je to take zle premahanie:) a on mi vravel ze obcas aj on nema chut ale koli mne..aby mi urobil radost.Ale moj predchadzajuci partner tiez nemal chut aj 3 tyzdne ..a ja som mala velku az som nemohla spavat, snazila som si ho znechutit,lebo som mala pocit ze ma naschval trapi viedlo to k rozpadu nasho vztahu.K odcudzeniu.mozno to je u vas len obdobie, ktore prejde,skus sa porozpravat.ale Plzak vravi ze vacina dvojic sa koli tomu rozide.Kazdy ma iny apetit.Osobne si myslim ze tvoj partner sa nezmeni,cize je to na tebe ci s nim budes a tak ho milujes ze v tomoto ustupis.ale snad je to len obdobie.

[zruseny12]

Este jedna vec,ked uz chcete byt chlapmi,tak sa aj tak chovajte,AKO CHLAPY,a nie rok i viac zenu podvadzate a ked sa na to pride,tak to zvediete vsetko na nu...taky chlap u mne je nula,a este ked mu pri tom musi pomahat maminka,ako v mojom pripade....mamonka mojemo ex dala este pozehnanie na neveru a to svinstvo,co robil vo vsetkom ho podporovala...tak ziaden chlap mi nebude nic hovorit,ani nejaka mudra...co si mysli,ze zjedla patent na manzelstvo...

[zruseny12]

Som hrda na to ako som zila v manzelstve,a ze som/aj napriek tomu,ze mam zasadovu povahu/dala druhu sancu,lebo som to brala tak,ze kazdy raz moze zakopnut,a on PODLIAK TOHO ZNEUZIL.Takze ziadne vycitky nemam,a este jedna vec,ked uz raz chcel odomna odist,a chcel druhu,tak preco stale dobiedzal aj ked sme uz boli rozvedeny a aj ked som mala ineho?tak co tu budes pisat o vine zien...Zamysli sa poriadne,nad tym co si napisal.Keby zena mala za kazdym kolko krat jej muz nieco vyvedie hladat chlapa do postele,to by to vyzeralo na svete...musis byt tiez fajny kvietok...

[zruseny12]

peters,no podla toho,co Ty pises tak si myslim,ze tebe na nicom inom nezalezi len na sexe.Zivot je aj o inych veciach,presne To popisala MariaMaria,pretoze,nerada pisem taketo veci ale ked uz som tu zacal pisat tak aj ja napisem:my teiz sme nemali problem v sexe,a mimochodom ked si zacal uzivat,tak ja som bola tehotna mala som steh/ked vobec vies co to je,a bola som na rizikovke...a myslim si,ze
mal vydrzat...vies je to smiesne,ako sa viete vy chlapy obhajovat ked k niecomu pride...alebo,ze ked si nasiel inu,tak ta zena mu musela nieco vyviest.nie je to len o tom,ze JE SLABOCH,A NEVIE CO BY CHCEL?Lutujem Tvoju,zenu,lebo ju to asi caka,sklamanie od teba....ked ju davno uz nepodvadzas....ale sak to je jedno.Ja takymi ludmi sa nezaoberam,od urcitej doby...

elisa

Ahojte baby, poradte prosim trochu i mne. Ja mam 26, manzel ma 37 (vyzera velmi mlado, ludia mu hadaju nanajvys 28) on nie je do seba zahladeny, vobec nehovori, ze starne alebo tak:) Postavu ma ako fitnesak...To skor ja prehanam so vzhladom, kukam si na celo, ci uz nemam vrasky a tak:) No, ale chcela som to, ze u nas som to ja, co mam vacsiu chut na sex, vzdy som taka bola, kludne aj kazdy den a cez vikend hmmm. Ten moj zase by sa nezblaznil, keby to nebolo aj dlhsiu dobu. Naposledy sme to mali predminuly vikend, tento vikend nebolo nic, lebo som mala menzes a herpes na pere k tomu, ale uz v sobotu som mu povedala, ze sa tesim, ako zajtra uz nebudem mat menzes (vtedy to nechce robit) a pomilujeme sa. A nic. Mame novy dom, tak si v nom robime, to ano, ale aj tak, mne chut na sex beha po rozume, ked to nemam aj napriek robote. Takze teraz 10 dni nic...Ja chcem, aby s tym sam prisiel, nechcem ho zobrat, myslim, ze ked som mu raz povedala, malo by to stacit...Inak predtym to bolo aj 4x za tyzden, az som z toho kvasinky chytila a bolela ma posva...mariamaria ani nevies ako sa mas dobre, ze chce 3x do tyzdna. My zvacsa cez vikendy. Je normalne, ze 37 rocny nepotrebuje denne ako ja? Ja viem, ze on nas zivi, ma starosti, ale ja aj ked som chora mam chut...

mariamaria

zase som tu prisla...lebo som vedela ,ze napises :) tak nech je to akokolvek,drzim palce a nech sa to cim skor vyriesi...nech sa netrapis ty ,ci dokonca tvoji najblizsi...tak uz fakt zdrham...papa a zajtra si vas precitkam...neviem preco ,ale citim sa tu dobre v tejto teme...aj ked je smutna...nechapem...alebo citim dobrotu zien ,co tu pisu...hm..."necest vynimkam..."

kajka

no, mam-nemam,neviem povedat, ani nechcem rozpisovat, tuto zivotnu etapu si musim vyriesit sama, sama som sa do nej dostala.