opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

[zruseny12]

Prajem pekny den goga,aj ostatnym.Ano prave toto som nemohla pochopit,preco to robila ked videla,ze syn je stastny.Lebo ked ona sa do nas nemiesala,tak sme perfektne zili.len ona bola vodcovsky typ,a kto ju nechcel pocuvat tak mal smolu...a ja som prave bola jedna z tych ludi,co od nej nic nepotrebovali,lebo som si dokazala,vsetko urobit...a ju to velmi stvalo a bola velmi ziarliva,,,no hruza...ona keby sme jej dovolili tak aj do postele k nam by vliezla,aj rozkazovala kedy mame mat deti atd.Proste to bola SEMETRIKA.No a este jedna vec pre nu bola dobra ta,ze som bola sama daleko z domu tak si viac dovolila.Proste ma chcela prevychovat,ale mna netrebalo vychovavat,ja som vedela co chcem od zivota,inak by som sa nevydavala.A presne tak ako Ty GOGA pises,ja mam syna a neviem si predstavit,aby som mu pokazila vztah len preto aby ja som si ulavila,sak ked raz uvidim,ze syn je vo vztahu stastny tak mu to nepokazim,presne ako pises,poviem svoj nazor,ale urcite...nebudem nikomu kazit zivot...ved to raz Pah Boh aj tak kazdemu vrati.Len medzi nami bol jeden rozdiel-ja som bola z veriacej rodiny a ex ateisticka rodina a matka tvrda komunistka.Aj mna sa snazila dostat na jej stranu,ale nepodarilo sa jej to.Teraz aspon mam ciste SVEDOMIE,ZE SOM NIKDY NEZNEUZIVALA JEJ POSTAVENIE.Lebo,ex mal maturitu iba vdaka nej.Ked pracovala na OVKSC NA KRAJI,A MALA VSETKO SKOLSTVO POD PALCOM,TAK MI ROZPRAVAL AKO CHODIL POZA SKOLU ATD.NO necham toho,je to uz zbytocne.Ja odkedy mam syna dospeleho tak to beriem tak,ze ziaden ex neexistuje,je pre mna mrtvy...len je tak vycurany,ze ked syn dovrsil 18rokov tak vtedy zacal mat zaujem o syna,a do vtedy len zaplatil vyzivne a nikdy mu neposlal na narodeniny ani pohled...a odrazu taky zaujem.On pre mna je sviniar ktory nevie co chce,lebo uz ma 41rokov.tak by mal byt uz konecne normalny,a to sa clovek s nim natahoval stale ked bolo zvysenie.Ale,ked Ty Goga,si pisala o tych etapach pre chlapov tak kto vie,co ma este caka.Ja som ho vypustila z hlavy...len co tu pisem,ale to je len preto,aby zeny ktore maju tiez take problemi sa netrapili a mohli si precitat,ze nas je tu takych viac...a mozno im to pomoze...KRASNY DEN PRAJEM.ZA CHYBI A PREKLEPI SA OSPRAVEDLNUJEM.

goga

Kocky, viete ako rozoznate ktory muz ma maly,resp.nevykonny penis??? Ten co ma velke auto:-)))
Lebo si potrebuje inak dokazovat svoju muznost :-)) Muzi sorry, momentalne som tak naladena, ze sa mi take feministicke vtipy pacia:-)) Sak aj Vy urazate blondinky:-) A ked tak rozmyslam ono to ani vtip velmi nie je ale realita(samozrejme ze existuju vynimky).

goga

mariaa, tak to si mala fak dost blbe s tou svokrou...Maloktora svokra je skutocne objektivna k synovi, dcere. Ja si to neviem predstavit, ak by som videla ze dcera robi zle tak jej poviem na to svoj nazor a nebudem ju podporovat vo veciach co by mohli ublizit napr. vztahu.Ved niet nic krajsie ako stastna fungujuca rodina.

ruzika

čítam vaše príspevky goga a mariamaria a veľa vašich názorov a pocitov zdieľam podobne, som 17 rokov vydatá, zisťujem že muži sú stvorení tak aby mali viacej dolu ako hore, aby sme ako ľudstvo nevymreli, neobhajujem ich, spoľutovaním je to zatiaľ môj záver...

[zruseny12]

goga,tak ku mne nebol hrubi to bolo jedine stastie,ale inak ona to hrala tak,ze zo zaciatku sa snazila mna ziskat na svoju stranu proti synovi a ked jej to nevyslo tak mu slubila peniaze,ked sa zo mnou rozide-rozvedie,to som sa potom neskor dozvedela.A inak sa choval ku mne zle,ale skor ma porovnaval s tou lompou,ale ona nemala na mna,len ja som uz mala dieta a ona mala pred maturami.Inak ja som nechodila k svokre,ale ked raz za cas sme tam boli tak jak uz to bolo dost vazne,tak som musela ist az za tou lompou,lebo ma tak tahal za nos,ze som to musela urobit.A blba zobrala som si svokru zo sebou,inak som s nou nejak nevychadzala,lebo stale odomna pozadovala,ako keby som bola mala a mala robit co mi ona povie.A ja som mala svoje predstavi,o zariadovani atd.Mna tak deptal,a klamal,ze som musela ist za tou lompou,ale nie prosikat,aby ho nechala,ale preto aby som mu dokazala,ze stale chodi knej,lebo on tvrdil,ze nechodi.

jogina

nastastie , svokra mi je ako matka ,ktoru som nemala a vazim si ju , uz len z toho dovoru ze nas nechcava zit si svoj zivot,a nemiesa ,ked treba tak poradi a aj to len vtedy ak o to poziadame , ono sa hovori ak chces spoznat manzela, teda buduceho ,tak chod najprv do ich rodimy a vsimaj si ako sa sprava voci svojej matke a otcovi ,

jogina

asi hladal cloveka ktory mu schvali jeho chovanie aj ked vedel, ze nic dobre nevykonal ,a kto ho pomojka , no predsa mamnina