opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

[zruseny12]

goga,ja by som tiez tak nemohla zit,ani omylom,to radsej by som bola sama.Ja si myslim,ze kazde jedno manzelstvo ma mat svoje vlastne pravidla a ma sa nimi riadit,a nie ked je problem tak hned utakat za inou suknou...no kaslem na to mi to tu nevyriesime,lebo je to zlozite...a jasne ako pises,ked uz raz mas jedne dvere zatvorene neznamena,ze nemozes ist dalej...mas pravdu,ja som tiez tak zacala uvazovat po rozvode hoci to bolo velmi tazke...ale tiez som sa nedala odradit tym,ze ma ex sklamal...

goga

Mariaa, ja som si to vysvetlila ten wowo clanok tak, ak ma chlap zle zaklady, je nezrely, ma nizke sebavedomie...a hlavne ma velke narcisticke ego tak tam je koren problemu a snad uz len taka "herecka" ako wowo teta moze zachranit to manzelstvo, ale mna by taky zivot nenaplnal, aby som len ja stale davala, hrala divadlo a nic nedostavala.Tak som dopadla ako som dopadla. Ale ked sa mi uz zavreli "jedny dvere" nesmiem zabudnut na to ze je otvorene "okno" do noveho zivota:-))

[zruseny12]

WOWO,ja som si tiez este raz precitala Tvoj prispevok,ale ja osobne s tym nesuhlasim,lebo matka ho ma pripravit na zivot a nie zena,zena je na to aby zila zivot manzelsky a nie rodicovsky a pokracovala v tom kde matka ex skoncila,VED ONA MA VYCHOVAVAT SVOJE DETI A NIE NIEKOHO KTO UZ MAL BYT DAVNO VYCHOVANY,POTOM SI MATKA NESPLNILA TO CO MALA...ale samozrajme malo by to tak byt,za dobre pochvalit za zle pohanit,ale to ma byt aj opacne....nie len sebavedomie chlapa sa ma dvihat...sak prave potom to tak vyzera,chlap je az velmi sebavedomi a kolko krat potom tyra,zenu aj deti...a hrat sa ako to robi Tvoja tetka,tak to pripisujem ku komedii/nic v zlom/asi si ho velmi nevazi...a nakoniec na kazdeho chlapa plati nieco ine...jedneho musis chvalit,druhy potrebuje to a iny zase to....nikde nie su napisane presne pravidla,a nikto ich ani nepozna,stale opakujem a budem opakovat je to v CHARAKTERE.ZENA MOZE AJ ORAT NOSOM A ROBIT NEVIEM,CO KED TEN CHLAP CHCE OD NEJ ODIST,ODIDE...A NIC S TYM NEUROBI...A MOZE HO VYCHVALOVAT A AJ NEVIEM CO ROBIT,KED SI RAZ CHLAP NEVAZI ZENU,TAK ZENA MOZE BYT ZLATA A CELA SVIETIT...OD ZLATA...:)))))........

[zruseny12]

nie neskusala,ja si kupujem jogurty,acidofilne mlieko,bion3 som brala a pijem caj z dubovej kory,ale vyskusam aj toto,diky,len ja moc nemozem robit pokusy,lebo ked mi nieco nesadne tak dostanem take krce....ja uz musim len jest urcite jedla...a jablka mi robia velmi dobre,a aj zelenina...ale skusim si pozriet aj na ten Acidofilus.Prajem pekny vecer....

goga

wowo, tvoj clanok som si musela 2 x precitat, tak ma zaujal a neviem ci si taka vnimava, alebo sa venujes psychologii ale si myslim, ze si udrela klinec po hlavicke...
Ano tak to funguje, plus ak je v tom nejaka zhoda nahod a rozpad manzelstva je na ceste. Kolko mas rokov? Si vydata???

[zruseny12]

ano jogina mohla si citat,beriem tablety,su na prirodnej baze,ale pijem aj caje...no ja viem odkial vsetko mam takze sa aj podla toho zariadujem.Creva my uplne prestali fungovat po stresse,zistil mi to aj lekar v krvi,ze som v miernom stresse...no ato predtym co mam ine veci to vznikali postupne.Takze viem ako a co mam robit,len je to na dlhu trat to liecenie...a musi mat clovek vela trpezlivosti.Jeden den mi je tak dobre a druhy den dobre nezomriem...hrozne,Dakujem Ti za tu stranku.

[zruseny12]

no mne to zacalo tehotenstve,zacali mi trpnut prsty konce,cele tehotenstvo bolo ok,az ukazkove este som aj priberala,tak ako sa ma...a to som jedla vela...ale mala som vela pohybu,vela som pracovala...no a dceru som porodila doma,bol to rychly porod,ale nezasita som sla do sanitky cez cely dvor,a po orode som mala zlu krv,a nikto mi neoznamil a prepustili ma z porodnice.Mala som malo zeleza.No a to postupne sa zacalo nabalovat...chodim ku gastroentol.aj z Hemer.som bola takze beriem co treba uz rok,ale to travenie nie a nie napravit.Este musim skusit vylucit cukor uplne zo stravy...ale,tazko sa to robi,lebo mam velmi rada sladke....tak uvidim.

wowo

Rozmysla som (ako citam tu diskusiu) ci hra ,trvanie manzelstva v tom (uniku muzov z manzelstva) rolu (,rozpad manzelstva po 20r. alebo 10 ci 5.je iny?) Ci je v tom rozdiel?.A myslim si ze je.Zeny vecinou neopustia manzela po 20 r.ani po10.r a preco to robia muzi? Okrem teda toho pohlavneho pudu ,a potreby dokazat si nieo ine,asi aj pre nedostatocne ocenenie ega, a novu moznost sebarealizacie.,Su mozno pod papucou,a u novej su odrazu "lumeni"co vsetko dokazu.Su z mladsiu co jej mozu ukazat svet, su vecinou dobre uz situovani,,su pre mlade baby polobohmi..Takze si myslim ze udrzat manzelstvo je o chvaleni ako to robila ich mamicka.Sama som to videla na bratovi ako ho mamicka chvalila, a ja som vraj zena ,ja musim upratat a tak,,a ze chlapi to maju tazsie a treba ich chvalit aby boli silni a mali potom sebavedomie,,pre nestastne matky synacik bol vlastne druhy manzel, opora.Takze navrhujem kto neche aby sa mu rozpadlo manzelstvo mat materinsky pristup ,prpadne detsky,,to znamena ja blba,,a to a to neviem bez teba,,staraj sa...a on to urobi rad,lebo ,,bude mat sebavedomie ako je dolezity.toto podla mna plati ked sex v manzelstve je v poriadku.Malo muzov odchadza skutocne len koli sexulanemu dovodu.(vrznu si tajne a nikdy to nepriznaju a ziju stastne do 80 ky) Myslim ze skutocny odchod a hlavne psychologicky je prave ,v nedostatku sebavedomia, a chlavneia ich udupaneho a zaroven narcistickeho ega ..len jeden z mojich nazorov,,moja teta, je ukazkovy priklad,,chvaly aky je uzasny,hoci je to strasny trulo,,,ale je uplne jej oddany ako psik, hoci nic nevie vybavit, tetka to robi takticky,,tajne nenapadne vsetko pred tym vybavi sama, a potom mu to naserviruje,,akoze to on vybavil,,,a on je stastny ako to uzasne vybavil:) no je to hra,,to stastne manzelstvo,,skoda ze my uprimnejsie ,,sa hadame:)))hehehhee