opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

[zruseny12]

no,len nie kazdy si vazi odpustenie,alebo ked mu clovek dava druhu sancu...a to je vo vsetkych smeroch takto...ci uz odpustas ex alebo niekomu kto Ti v zivote ublizil,dovera je velmi krehka vec.Da sa lahko porusit,ale tazko ziskat naspat...

goga

Moja mila, narusenu doveru uz tazko clovek nanovo vybuduje bez narusenia.Kazdy sme ina natura a kazdy sa s tym vie inac vyrovnat. Ja by som tiez ako ty mala stale pocit neistoty.... a este ked sa s nou stretava.Ale dala si mu sancu, tak nech si ju zasluzi. Mas velke srdce!

goga

Goga, naozaj si v nezávideniahodnej situácií. Myslíš si, že by to bolo lepšie keby zostal s tebou? Dokázala by si mu tak dôverovať ako predtým? Ja mám opačný problém. Mňa manžel podviedol so svojou slobodnou kolegyňou. Sám sa mi k tomu priznal. Je to už rok, avšak ja mu to nedokážem zabudnúť.Jeho kolegyňa je v zahraničí, no občas sú spolu pracovne. Viem, že to z jeho strany úplne skončilo, no ona mu občas čo to súkromné napíše mailom či sms, na ktoré on nereaguje. Prizná sa mi s tým. A ja stále uvažujem, že napriek tomu, že ho ľúbim cítim sa stále dotknutá. Mám mu dôverovať? Ako sa k nej chová ak sa pracovne stretnú? Viem o tom, že to oľutoval.A to aj z dôvodu, že z firmy sa vyspala nielen s ním, napokon chlapi si o tom povedia. Neviem či bude lepšie ak ho úplne nechám aj keď máme deti, alebo sa mám trápiť ďalej?

goga

Deniska, vies chlapi uplne inac rozmyslaju ako zeny a nesnaz sa to ani pochopit preco tak rychlo zabudol. To proste my svojim zenskym rozumom nepochopime, tak ako oni nepochopia nase pocity! Vies co mne najviac pomohlo??? U mna najvacsia katastrofa tvala cca 3 dni. Pisem najvacsia, lebo som sa zmietla v takych pocitoch ako nenavist, ziarlivost, zlost, potupa a pod...po vypocuti jedneho pribehu, bol to pribeh krasnej, vysoko, vysoko, vysoko inteligentnej, vysoko postavenej a dobrej zeny, ako vedela odpustit svojmu ex,hoci by ho uz naspat nechcela ani za nic(hoci on by velmi chcel)...zrazu vsetka nenavist aj vo mne opadla a zacala som citit neskutocny pokoj. Nenadarmo sa hovori, ze dobre slovo je lepsie ako liek. Teraz citim k svojmu ex uz len jediny cit a to je strasna lutost hlavne nad nim, ze si neuvedomil zavcasu ako nam mohlo byt spolu fajn, ruka v ruke zostarnut..., ale bol taky slaboch ako pri odchode sam povedal, ze nebol dostatocne silny aby neodolal pokuseniu... Neboj, aj ja si poplacem, ale to povazujem za liecebny proces:-))
A Ty s tym chodenim ana kavu, tak to by som ani ja nechodila s ex. Tiez to este velmi boli a naco si vetvit rany??? Nech ta to ani nenapadne! Na kavu s tebou mal chodit ked ste boli spolu, naco uz teraz??!!

[zruseny12]

denisa,ja ta chapem,tiez som mala nieco podobne...najhorsie ked pride clovek domov kde spolu sme zili...lebo kym som sa starala o syna,chodila cely den som bola vytazena,ale prisiel vecer a niekedy to na cloveka padlo...a nejde len tak z nicoho nic sa prehodit,ako to urobil ex...lebo ked clovek miluje cloveka tak to len tak rychlo nejde...ASI NAS AZ TAK NEMILOVALI TY NASI MILOVANI..:)))...KED NAS TAK LAHKO VYMENILI ZA NEJAKE K...,ALE TO SOM POCHOPILA AZ NESKOR.Tiez som nerobila ziadne sceny,ale bola som na tom tak zle,lebo mi stale klamal,ze k nej nechodi,ze len ja si namyslam atd.ze som musela ist za jeho k...,a to nie preto aby som prosikala aby ho nechala,len mu dokazat,ze mam pravdu...teraz ked tak nad vsetkym rozmyslam,s cistou hlavou tak nemala na tom chybu iba ta k...ale aj ex...tiez ju iba oblbol,a obrucka bola vo Vrecku,len jej davam za vinu,ze hned ako sa dozvedela ze je zenaty mala dat ruky prec,lebo vedela,ze mame aj syna...dokonca som aj po 2xotehotnela,po narodeni syna,ale on ma posielal na prerusenie,ze budem lutovat ked si dieta necham,no nakoniec som potratila...je to sviniar...ktoremu nic nie je svate...presne ako pises kazdy sa musi s tym vyrovnat sam,ale je to velmi tazke...lebo kazdy clovek je iny...a inak sa s tym vyrovnava.

denisa

Goga, viem ako sa citis. Mne sa stalo podobne, s partnerom sme mali krasny vztah az zrazu z jednoho dna na druhy som zistila ze ma inu. Pochopitelne som nerobila sceny, dala som mu jasne najavo, ze ho milujem a nech sa rozhodne. On si vybral ju a doteraz su spolu. Najhorsie na tom celom je, ze uz ubehlo niekolko mesiacov a ja som stale zacyklena tam kde predtym. Neviem mu to odpustit, nedokazem s nim ist ani na kafe (a predstavte si, on by ma najradsej stretaval nadalej...samozrejme uz len nezavezne). Stale ho v kutiku duse milujem, pretoze nepoznam nikoho ineho, lepsieho. Ale zaroven to strasne boli. Rada by som sa uz od toho konecne oslobodila. Ale ako sa ma clovek s takymto niecim vyrovnat? Vhodneho partnera nenachadzas na kazdom rohu. Trva to dlho, uz asi pol roka.
Uz som vyskusala vsetky tie rady, ktore davaju pri rozchode. Zacni sportovat, stretavaj sa s ludmi, zacni neake nove hobby... toto vsetko robim rada a nie kvoli nemu... ale aj napriek tomu ze zijem sama za seba zivot aky chcem zit, stale mam depresie. Viem ze je to len docasne, lenze zrejme dlhodobe, zmenila som sa vnutorne, bez priciny mi byva do placu atd. Predtym som vobec taka nebola. Neviem ci mam ist za doktorom, ako mi moze pomoct, toto je kazdeho vnutorny boj. Najhorsie su 2 veci:
to ze vidim aki su spolu stastni (nestretavame sa sice, ale... prehlad mam..kto by nemal, ze ano) a to, ze neviem ako dlho este tento moj smutok a nalomena psychika potrva.

A este napisem jeden svoj nazor - su urcite typy ludi, ktori nemaju celkom ujasnene hodnoty, a verim tomu ze ak dokazu milujucu zenu opustit raz (napriklad mozno preto ze uz nema 20, pribrala par kg a je to...stereotyp proste), urobia to hocikedy inokedy. Pripadna nevera pocas manzelstva je ina vec, nad tym sa da prizmurit oko, ale horsie ked sa ten dotycny rozhodne zacat novy zivot s niekym inym.

[zruseny12]

ja osobne som pocula od kamarata, ktory bol nas spolocny,ze ked som sa odstahovala tak na nom bolo vydno,ze sa z neho nieco vytratilo a ze bolo na nom vydno,ze mu nieco chyba...no je to uz vela rokov a ktovie ,co teraz robi,ci neoblbuje kocky na internete.:))))......ved prakticky nie je stary ma 40rokov...pre mna uz neexistuje...len mam syna a ten ako keby mu z oka vypadol tak sa na neho podoba-vyzor.

goga

mariaa, aj tak sme perfektne kocky a ti nasi ex ak aj v ich zivote pride nejaky zvrat tak si to raz uvedomia, len skoda ze uz bude neskoro!!! :-))