Mam AIDS

vierka

Ta šak ty ši naša.Rozširujeme naše kruhy,aj východňárske.A z takého krajného východu?ja z takého severno východného,ale až nebárs na východ,ale študovala mi v Košicoch.

nashira

Mala som obdobie ked som hovorila ,ze som tucna ako prasa...A vtedy este mala velka prisla s vtipom ,ktory som si zapisala...Maminka je to tucne ako prasa ,ale niesi to ty.Co je to ?/medved/cha cha cha:)))))

nellka

Palomino, presne tak, ako píšeš, ja som sa zo začiatku bála sadnúť do nášho auta, lebo je väčšie, sedíš vyššie, pripadalo mi to ako malý autobus...Ale muž ma presvedčil, že je to lepšie a bezpečnejšie, že viac vidím, ako ostatní. A fakt! Teraz, keď sa veziem v aute malom, tak mám pocit, že sedím na ceste a nič nevidím. Je to len zvyk. Horšie je s tým parkovať, niekam sa napchať, ten odhad mi ešte niekedy chýba. Z ťukesov až taký strach nemám, ani zo seba nie, skôr z bláznov na cestách a tých je teda dosť.
Nashira, vidíš, dvojka zo správania nad tebou visela ako damoklov meč a vyrástla z teba normálna šikovná žena, citlivá, rozumná, žiadny gangster:) Takže to nebude až taká hrôza, keď sa dcérka vybrala v tvojich šľapajách, no nie? A život nie je spravodlivý. Čím skôr na to človek príde a zvykne si, tým pre neho lepšie.

palomino

Som z vychodu. Tu je jeden vychodniarky a autoskolacky:
Cigan robi autoškolu. Prejdze v poriadku križovatkou a inštruktor še

ho

pyta:

- "Iba tak pre zaujimavosc, jaka tam bula značka?"

A cigan:

- "Hľinikova, vracime še?"

vierka

Ja milujem vanilkovú,škoricovú,straciatellu,a punčovú.Tiež nechápem tú punčovú,lebo punčové koláče zo srdca nenávidím.Ale tá zmrzka,hm...hotový orgazmus.Cha,cha.Nie?

palomino

Svokre obcas napisem smsku a ona mi posiela babske casaky. Ona ma dost starosti prave so svojou dcerou, ma 8 mesacnu vnucku, tak sa o nu stara. A potom este 5 a 8 rocnych vnukov, no dcera jej toho dost nadelila:) Nase dieta ju uz ani nebude zaujimat:)

vierka

Zvláštne,nie?určitým spôsobom spolu komunikujeme, atam u vás je možno slniečko,krik na ulici...a my už pomaličky skáčeme do postieľok.Tma jak v rohu.Odkiaľ pochádzaš ak sa smiem spýtať?