To je normálne pred menzesom.Pokiaľ by ťa boleli stále,tak je to iná vec.Bolo by to treba riešiť.Mňa boleli prsníky počas tehotenstiev do 5 mesiaca ale hrozne.To ke´d som ležala na chrbte,tak som myslela že mám balvany na hrudi.je to hormonálna záležitosť pred menzesom tak isto aj v tehotensve./mimochodom som pracovala pred MD na gynde/takže radím zo skúseností/
vieri, moj manzel hovori, ze sme stale spolu (keby sme sa videli raz za mesiac, bolo by to ine), tak naco pocas menzes, ked to nie je pohodlne? Okrem toho mna prve dva dni hrozne boli brucho...Takze mi tiez nie. Nevedela by si prosim nieco poradit pri silnej bolesti prsnikov pri pms? A uz idem do tej kuchyne, zelam dobru noc vsetkym.
Nashira, tak to ťa malá takpovediac dorazila, čo? Bože, to sú hlody!:)Moja sa stále čudovala, prečo mám aj polroka po pôrode také tučné brucho, ako keby som tam mala ešte jedno bábo, no nemohla sa vynadívať a stále mi doňho štuchala a tiež si pritom vzdychla"...ale máš tučné to brucho!" Úprimné sú tie detičky, niekedy až moc!:)