Mam AIDS

nellka

Vierka,cúvanie z dvora robí problém aj mne, to sa stáva, však ako píšeš, škoda skoro žiadna, na svojich chybách sa najlepšie učí. Ja som takto raz po nočnej "sejmula" značku na parkovisku a namiesto toho, aby som hneď zastavila, ešte som stúpila na plyn, aby ten hnusný škrípavý zvuk už prestal...to ma mužíček pochválil, ani predné dvere sa nedali otvoriť. Mali sme starú škodovku 105-ku a na nej centrál, to sa vždy doktori bežali pozrieť z okna, ako zamykám auto:)
Baby, u nás majú najlepšiu zmrzlinu, chodia sem na ňu aj ľudia z okolitých miest, cez sezónu na ňu minieme nehorázne peniaze, lebo ju kupujeme aj do krabice domov, sme do zrmzliny s mužom úplní blázni!A najradšej mám orieškovú...Synovec si raz tak vyberal, že akú chce a zrazu zbadal vaječný likér, na obrázku bola fľaška a on natešene zakričal" túto borovičkovú!!!"
Decká sú perfektné s tými svojimi hlodmi, už sa teším, malej sa už rozväzuje jazýček, zase bude čo zapisovať, lebo inak to človek zabudne.

vierka

Vieš aká je najlepšia nevesta?taká čo príde raz za pol roka,naloží plný kufor v aute,zamáva a znova príde o polroka.A taká,čo skáče okolo svokry,...je najhoršia.Tým nemyslím teba,ale všeobecne

vierka

Ve´d áno,ke´d to berieš z tej stránky bezpečnosti.Ale ja mám kdesi lepšiu istotu,ke´d mám prehľad z každej strany.Veď v kurze som vraj najlepšia.Ale aj dobrý žiak dostane päťku.Je to dobrá skúsenosť,a ako hovoríte,dobre,že len tak.

palomino

vierka, aspon nebudes zavisla od muza, ked sa mozes sama hocikam odviezt, velmi ti to kvitujem, ja sa musim prestat bat, ja mam takmer hystericky zachvat, ked ma manzel nuti soferovat, ked niekde ideme, ale musim si zvyknut. Nie si ty nahodou moja svagrinka? Ta ma tiez tri deti, ale 28:) Ja budem mat 27.

palomino

vierka, prave naopak, vacsie auta, kde mas vela zeleza pred sebou su bezpecnejsie, ja sa v nasom citim ako v obrovskej lodi, ale v dobrom slova zmysle:) Do malickeho Volskwagenika, co sme mali (a rozmlatila som ho) by som uz nesadla, bala by som sa.
nashira reagovala si len v sebaobrane, hadam sa nenechas mlatit od nejakeho hlupaka...Ja by som na teba bola pysna, keby si bola moja dcera:)

vierka

No neviem ani ja,koľko máš ty.ja mám čoskoro 30,a tri deti.A odvahu som nabrala na začiatku tohto roka.sama sa čudujem.Ale ja som taká.Tichá voda brehy myje.