Mam AIDS

mentolka

A ty si ma potesila ze si to nazvala tak pekne- spontannostou,dobre slovo.Si rodeny diplomat nashi :c)
Bezime na zmrzku po obede,bratova dcera tu fnuka nic nechce jest ledva som do nej dostala polievku,pekne ma stve je rozmaznana az to je neunosne.

mentolka

jaj boze baby zas som musela 4 strany dozadu oci vyvalovat ze co ste to tu popisali neurekom informacii,keby som tu bola byvala sak som do polnoci hore.a na kazdy prispevok by som chcela reagovat co ma zaujal a teraz si neviem spomenut na ktore chichi chi.nashira s tym spravanim si ma rozosmiala aj ja som mala riaditelske pokarhanie v rozhlase v 5,6 a 8 triede,sice som sa nebila ale mala som same poznamky a tak.jedna sa mi pacila ze: zjedla spoluziacke pomocky na vytvarnu vychovu! a mama na mna hladi ci som stetce pojedla alebo farby a to sme mali kreslit zatisie s ovocim a spoluzka ma nastvala tak som jej odhryzla z hrusky,jablka,bananu a sliviek :c)))) a potom este take poznamky ze: neustale meni zasadaci poriadok,pocas hodiny pichala spopluziaka kruzidlom do chrbta a raz som sedela v sklenej vitrine cez prestavku hore na takej skrini,to sme sa stavila a ked zazvonilo nechali ma tam az kym neprisla ucitelka a musel ma prist zlozit riaditel,aj ma vtedy vyfackal...to bolo za komunizmu.a tiez to pramenilo vsetko z toho ze sa mi deti posmievali,presne sme sa prestahovali v tretej triede do ineho okresu a nezapadla som.
Vierka z tej epizody s octavkou si nerob tazku hlavu uvidis ze dnes to uz budes vnimat inak,hlavne ze sa nestalo horsie hm?
Neviem si predstavit tu tvoju kamosku co chodi aj na cervenu,mne by to bolo hrozne nechutne a manzelovi tiez,brrr.
Idem varit babenky mam tu bratovu dceru na 2 dni tak sa musim starat,asi sa tu dohrabem az vecer ale zelam vam krasny dnik plny slniecka,smiechu,pokoja a jogurtovej zmrzliny!!!
nellka aj my mame super zmrzku a ludia z okolia sa tam hrnu lebo je bozia,taka nie vodnata ale aj ked sa topi je husta kremova tak sa taha ako karamel no mniam.a ked nemaju jogurtovu,moja druha volba je tvarohova,prip cokoladas-oriesok. uz mi tecu sliny papa a palomono tebe pekne sny!

palomino

Tak vy si uz veselo spite. Aspon dufam, ze ste ok. Hej, je to take zvlastne, ked volam domov, tak nasi veceraju a my mame po obede:) vieri, ja viem, ze ta bolest v prsiach je ok, ja to stale mavam, ked zacne ovulka a trva to az do menzes, ale tento mesiac to boli fakt dost, nemohla som spat, bolelo ma, ked som sa prikryla paplonom a tak...A dnes mam caste nutkanie na mocenie, v podstate stale. Stalo sa mi to uz pred asi dvomi mesiacmi. Moze to suvisiet so slabym zapalom v posve? Ja stale plasim, ci nie som nahodou tehotna a ked mam cosi take, tak panikarim. A este ked pises, ze teba boleli prsia pri tehotenstve, tak sa bojim, ale nemam byt z coho, ja viem. Na Slovensku je pripravok Mastodynon alebo cosi take, prave na pms, zaciatkom juna ale idem na preventivku na gyndu, tak sa lekara povypytujem. Ja este nerobim, este dva semestre skoly a potom budem. V lete to budu 4 roky, co tu zijem, manzel 14, je to Zahorak:) Ja by som Americana nechcela, je to tak velmi odlisna mentalita. Dieta este nechceme, len nedavno sme sa vzali, kupili si dom, tak teraz si uzivame tuto etapu zivota, no a ked vyjdem zo skoly, tak rada by som este popracovala a potom sa uvidi:)Vierka a myslis, ze ty este budes chciet stvrte, ved budes este mlada, ked ti deti vyrastu:) Nasi dnes oslavili 46 rokov sobasa. Kiezby sa aj nam tak podarilo.
sage33 no niekto sa ma:) Ja som stihla vdaka genom, ale netrufam si povedat, ako bude vyzerat moje brucho po tehotenstve.

sage33

teda, chvilku som tu nebola - zas nam blbol internet -- a vy ste sa tak rozpisali...... vierka, no, pekne cislo. ja si uz teraz rezervujem 7777....
palomino, ako dlho ste uz v zamori (teda nie na zahori). a teda manzel je tiez odtial, zo slovenska?

nechcem vas baby znervoznovat, ale ked sa bavite o bruchu po porode.... mna prepustili na piaty den po porode, bola nedela a pre prepustaciu spravu som si mala prist v pondelok. tak som dosla, bol august, v minisuknicke, kratkom tricku po pas a vravim sestricke, ze som prisla pre spravu, meno som nadiktovala a ze na sestonedeli som lezala. ona si ma premerala a prisne az drzo - ale vy ste na gynekologii lezali, nie na porodnici! a mne este nedoslo, a ja ze nie, na porodnici, vsak mam doma malu dcerku. a ona este raz pozrela - vy? po porode? to takto po porode nemozem byt a este ma ukazovala druhej sestricke. ja som len zdvihla obocie, zasmiala sa a vravim - to asi ten klystir!

karola a ty zijes? podaj spravu o cinnosti.

pekny sviatocny den vsetkym, uzite si.