Tak vy si uz veselo spite. Aspon dufam, ze ste ok. Hej, je to take zvlastne, ked volam domov, tak nasi veceraju a my mame po obede:) vieri, ja viem, ze ta bolest v prsiach je ok, ja to stale mavam, ked zacne ovulka a trva to az do menzes, ale tento mesiac to boli fakt dost, nemohla som spat, bolelo ma, ked som sa prikryla paplonom a tak...A dnes mam caste nutkanie na mocenie, v podstate stale. Stalo sa mi to uz pred asi dvomi mesiacmi. Moze to suvisiet so slabym zapalom v posve? Ja stale plasim, ci nie som nahodou tehotna a ked mam cosi take, tak panikarim. A este ked pises, ze teba boleli prsia pri tehotenstve, tak sa bojim, ale nemam byt z coho, ja viem. Na Slovensku je pripravok Mastodynon alebo cosi take, prave na pms, zaciatkom juna ale idem na preventivku na gyndu, tak sa lekara povypytujem. Ja este nerobim, este dva semestre skoly a potom budem. V lete to budu 4 roky, co tu zijem, manzel 14, je to Zahorak:) Ja by som Americana nechcela, je to tak velmi odlisna mentalita. Dieta este nechceme, len nedavno sme sa vzali, kupili si dom, tak teraz si uzivame tuto etapu zivota, no a ked vyjdem zo skoly, tak rada by som este popracovala a potom sa uvidi:)Vierka a myslis, ze ty este budes chciet stvrte, ved budes este mlada, ked ti deti vyrastu:) Nasi dnes oslavili 46 rokov sobasa. Kiezby sa aj nam tak podarilo.
sage33 no niekto sa ma:) Ja som stihla vdaka genom, ale netrufam si povedat, ako bude vyzerat moje brucho po tehotenstve.