no, baby, tak aby ste vedeli, ja okrem jednostiek, co som mala v ziackej knizke, sa mi obcas vyskytli aj poznamky - na hodine vyrusuje, na hodine vyrusuje spoluziakov, a pod. vsak uz v materskej skole som za to dostala na zadok - vyrusovala som si kolegynu a ta vraj kvoli mne nemohla spat.....
mne zle vychadzali roky a taaak som nechcela chodit do skolky, ze som isla trolinku mladsia ako ostatne deti do prvaku. viem vsak, ze mam mali ucitelia radi, tazko to vysvetlit, nezbedne dieta. teraz som na druhej strane a poznam to, mam deti, ktore vyrusuju, nedavaju pozor, ale viem, ze to ovladaju.... a mam ich rada.
a na zakladke aj mne hrozila dvojka zo spravania. ale bolo to kvoli tomu, ze ma dve spoluziacky udali riaditelke za podvod, co oni vyparatili. tazko sa to vysvetlovalo, myslim, ze mi aj tak celkom neuverili, ale skoncilo to pokarhanim, vsetkych troch.
prave sa u nas rozprsalo, akurat sme stihli dojst z prechadzky. syn je este so sestrou a svagrom na zahradke. juuuuj, ten bude v noci spat! ma gumaky, bundu, maju tam chatku, takze sa schovaju. isli grilovat, vsak sa dozvieme od syna....