Mam AIDS

nashira

Pán nervózne otvorí dvere, lebo niekto zvoní. Vykukne a pozrie, skloní hlavu a tam... malá smrtka. Tá vraví:
- Prišla som si po Vášho papagája.
Pán sa na ňu pozrie, urobí grimasu a zabuchne dvere. O pol hodinu znovu niekto zvoní. Muž opäť nervózne otvorí. Pred dverami stojí malá smrtka a veľká smrtka. A malá smrtka hovorí:
- To je on.

vierka

Palomino,presne.nemohla som včera prísť na to ako sa volajú tie kvapky.Ženy si ich veľmi chválili.Veď vyskúšaj.No mňa presne ako popisuješ/že aj z priloženia paplóna ťa bolia/boleli v tehotenstve.pokiaľ užívaš Hak,nemala by si byť,no ak len prerušovanú máte zaužívanú,alebo Bilingsovú metódu,na to by som sa nespoliehala.Môj sused vedel stále "čo robí" a majú 8 detí.A keď si sa pýtala na štvrté,tak áno,chcem.manžel nie je za,lebo by sa nevmestilo do auta.Ale tiež niesom presvedčená na milión percent.Ale skôr áno ako nie.

vierka

Dnes sa mám lepšie.urobili sme základ na altánok s prestávkami,lebo pršalo na krátke etapy.teraz svieti slniečko.A ke´d sa bavíte o poznámkach v škole,ja si neviem za otca spomenúť na žiadnú.my ke´d sme mali mať rodičko,len odkázala mamke po mne triedná učiteľka,že nemusí chodiť.Tak asi taká som bola.To nieže sa chválim,hej?

nashira

Bola to taka somarina ,ze ani neviem ako sa to valalo hl.postava gigi:))))) gy gy gy :)))))))No a skoncilo to uplne tak ,ze by tam este nieco mohlo byt.Len vam prezradim vsetkym ,ze si so Sage aj skajpujeme a tu sa bavíme o inom a tam zasa o inom ....Lebo tu sme nieco nacali a tam mame nacate ine:))))))zabava graduje

sage33

a co si pozerala za blbost?
ale ano, stava sa. niekedy by mali na zaciatku filmu upozornit, aby sme zbytocne nemarnili cas....

to zas na margo telenoviel vcera moja kolegyna poznamenala - v jednej casti sa smykne zo svahu a v dalsej este ani nedopadne ...

nashira

Stane sa vam niekedy ,ze pozerate film a ked ho dopozerate tak si poviete....Tak to bola blbost....tak to sa mi stalo prave:))))))

sage33

no, baby, tak aby ste vedeli, ja okrem jednostiek, co som mala v ziackej knizke, sa mi obcas vyskytli aj poznamky - na hodine vyrusuje, na hodine vyrusuje spoluziakov, a pod. vsak uz v materskej skole som za to dostala na zadok - vyrusovala som si kolegynu a ta vraj kvoli mne nemohla spat.....
mne zle vychadzali roky a taaak som nechcela chodit do skolky, ze som isla trolinku mladsia ako ostatne deti do prvaku. viem vsak, ze mam mali ucitelia radi, tazko to vysvetlit, nezbedne dieta. teraz som na druhej strane a poznam to, mam deti, ktore vyrusuju, nedavaju pozor, ale viem, ze to ovladaju.... a mam ich rada.

a na zakladke aj mne hrozila dvojka zo spravania. ale bolo to kvoli tomu, ze ma dve spoluziacky udali riaditelke za podvod, co oni vyparatili. tazko sa to vysvetlovalo, myslim, ze mi aj tak celkom neuverili, ale skoncilo to pokarhanim, vsetkych troch.

prave sa u nas rozprsalo, akurat sme stihli dojst z prechadzky. syn je este so sestrou a svagrom na zahradke. juuuuj, ten bude v noci spat! ma gumaky, bundu, maju tam chatku, takze sa schovaju. isli grilovat, vsak sa dozvieme od syna....